Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tub woofer din carton... :(

Vizitator deadaddict

Postări Recomandate

Vizitator m_maxx

atat am avut bani atunci...

dar cat ai dat pe el?poate daca te documentai putin intai gaseai ceva ce calitate superioara... dar asta-i viata, fiecare cu ce are si cu ce poate si nu te condamn.
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 36
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Haralambie

6

• adrian_pintea

3

• adi_0106

3

• Mircea Bartic

2

Vizitator deadaddict

Partea amuzanta e ca eu chiar nu ma pricep deloc si prima data ii facusem gaura de aerisire si dupa mi-am dat seama ca se aude mai bine infundat. :d Asa ca am bagat un capac de spray cu niste hartie fortat pe gaura si a iesit chiar estetic :d

Link spre comentariu
Vizitator m_maxx

Partea amuzanta e ca eu chiar nu ma pricep deloc si prima data ii facusem gaura de aerisire si dupa mi-am dat seama ca se aude mai bine infundat. :d Asa ca am bagat un capac de spray cu niste hartie fortat pe gaura si a iesit chiar estetic :d

parteasi mai amuzanta e ca mergea si mai bina daca ii dadeai in goarna cu un amp. si mai puternic. :lol: :lol: :lol:
Link spre comentariu

Pai tuburile de bass (portul bass reflex) se calculeaza dupa parametrii difuzorului in functie de volumul incintei s.a.m.d. Nu poti orice tub de bass la orice difuzor ! :cry:

Link spre comentariu
Vizitator deadaddict

Detali, detali... defapt cred ca sunt o rusine pt forumu asta prin faptu ca nu stiu nimic de boxe, amplificatoare si dastea... ideea e ca mi-a iesit ceva ce suna bine, si arata bine la ochi ;)

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator Kimnotyze

Domnule deadaddict, cu cat vinzi un tub? Mai scrie odata aici pe forum: Lungimea, Diametrul si grosimea cartonului.

M-ar interesa sa cumpar vreo 10 tuburi ca sa ma joc putin, am de gand sa fac o incinta cu dimensiuni variabile, etc.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

bagati fratilor difuzoare in butoaie de plastic :lol: :lol: :lol: sa vedeti acolo duduiala si tot felu` de sunete care mai de care cu tente fioroase de bass :twisted: , numai bun de terorizat vecinii :twisted:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări