Vizitator m_maxx Postat Aprilie 13, 2005 Partajează Postat Aprilie 13, 2005 atat am avut bani atunci... dar cat ai dat pe el?poate daca te documentai putin intai gaseai ceva ce calitate superioara... dar asta-i viata, fiecare cu ce are si cu ce poate si nu te condamn. Link spre comentariu
Vizitator deadaddict Postat Aprilie 13, 2005 Partajează Postat Aprilie 13, 2005 400 sau 500 cred Link spre comentariu
Vizitator deadaddict Postat Aprilie 13, 2005 Partajează Postat Aprilie 13, 2005 Partea amuzanta e ca eu chiar nu ma pricep deloc si prima data ii facusem gaura de aerisire si dupa mi-am dat seama ca se aude mai bine infundat. Asa ca am bagat un capac de spray cu niste hartie fortat pe gaura si a iesit chiar estetic Link spre comentariu
Vizitator m_maxx Postat Aprilie 13, 2005 Partajează Postat Aprilie 13, 2005 Partea amuzanta e ca eu chiar nu ma pricep deloc si prima data ii facusem gaura de aerisire si dupa mi-am dat seama ca se aude mai bine infundat. Asa ca am bagat un capac de spray cu niste hartie fortat pe gaura si a iesit chiar estetic parteasi mai amuzanta e ca mergea si mai bina daca ii dadeai in goarna cu un amp. si mai puternic. :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu
Vizitator Kimnotyze Postat Aprilie 13, 2005 Partajează Postat Aprilie 13, 2005 Ai incercat sa-i pui un tub de bas sa vezi cum se aude? S-ar putea sa se auda mai bine... sau nu. Link spre comentariu
Vizitator deadaddict Postat Aprilie 14, 2005 Partajează Postat Aprilie 14, 2005 Pai gaura aia avea un tub dala mic din comert, dar nu se auzea bine, dadea aeru afara ca un fheon dar nu se auzea frumos. Infundat e mai bine. Link spre comentariu
Haralambie Postat Aprilie 14, 2005 Partajează Postat Aprilie 14, 2005 Pai tuburile de bass (portul bass reflex) se calculeaza dupa parametrii difuzorului in functie de volumul incintei s.a.m.d. Nu poti orice tub de bass la orice difuzor ! :cry: Link spre comentariu
Vizitator deadaddict Postat Aprilie 14, 2005 Partajează Postat Aprilie 14, 2005 Detali, detali... defapt cred ca sunt o rusine pt forumu asta prin faptu ca nu stiu nimic de boxe, amplificatoare si dastea... ideea e ca mi-a iesit ceva ce suna bine, si arata bine la ochi ;) Link spre comentariu
Haralambie Postat Aprilie 25, 2005 Partajează Postat Aprilie 25, 2005 Am terminat si eu un subwoofer tot cu un tub de carton cu dif Ydd 200 Lpp si m-am cam speriat de ce poate sa faca ( chiar daca e Ying chung) :lol: Link spre comentariu
Sharky Postat Aprilie 25, 2005 Partajează Postat Aprilie 25, 2005 nu stiu de ce va tot minunati..e o simpla cutie bass reflex...atat...daca o calculezi suna bine si tare..altfel nu Link spre comentariu
Haralambie Postat Aprilie 25, 2005 Partajează Postat Aprilie 25, 2005 Pai e calculata !!! Link spre comentariu
Vizitator Kimnotyze Postat Aprilie 25, 2005 Partajează Postat Aprilie 25, 2005 Domnule deadaddict, cu cat vinzi un tub? Mai scrie odata aici pe forum: Lungimea, Diametrul si grosimea cartonului. M-ar interesa sa cumpar vreo 10 tuburi ca sa ma joc putin, am de gand sa fac o incinta cu dimensiuni variabile, etc. Link spre comentariu
Haralambie Postat Aprilie 26, 2005 Partajează Postat Aprilie 26, 2005 Hai sa iti zic unde am gasit eu tubul !!! :lol: Pe un santier de constructii abandonat !! Mai erau multe dar asta era in stare foarte buna! :wink: Link spre comentariu
Vizitator nedved_home Postat Iunie 11, 2005 Partajează Postat Iunie 11, 2005 se gasesc aceste tuburi de vanzare pe undeva ?? sunt bune pt casa sau doar ptr masina ?? Link spre comentariu
adi_0106 Postat Iunie 11, 2005 Partajează Postat Iunie 11, 2005 bagati fratilor difuzoare in butoaie de plastic :lol: :lol: :lol: sa vedeti acolo duduiala si tot felu` de sunete care mai de care cu tente fioroase de bass :twisted: , numai bun de terorizat vecinii :twisted: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum