Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

USB stick- adio

cezarelu_ave

Postări Recomandate

Ce vrea eu e mai complicat, da` sper sa pot gasi solutie pe acest forum :smt003 .Am un stik usb si as dori o schema care vede mp3-urile de pe stick. Ar fi minunat. Va multumesc :yawinkle: :smt006 :rock:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cezarelu_ave

4

• niq_ro

1

• pisoiu

1

• George(sb)

1

Top autori în acest subiect

Exista niste jucarii pentru auto, care stiu sa citeasca mp3-uri de pe usb stick si sa le emita FM, sa le prinzi cu radioul din masina. Am asa ceva, si am desfacut-o, sa vad ce are inauntru. Parerea mea e ca e prea complex pentru DYI. E un procesor DSP pe 32 biti inauntru, si o parte analogica de FM./pisoiu

Link spre comentariu

Exista niste jucarii pentru auto, care stiu sa citeasca mp3-uri de pe usb stick si sa le emita FM, sa le prinzi cu radioul din masina. Am asa ceva, si am desfacut-o, sa vad ce are inauntru. Parerea mea e ca e prea complex pentru DYI. E un procesor DSP pe 32 biti inauntru, si o parte analogica de FM./pisoiu

Stiu man, da calitatea lasa de dorit. Multam oricum :yawinkle:
Link spre comentariu
super interesant, daca imi spui de unde iau si jucaria sau kitt ul ar fi minunat, totusi eu am un flash de 2 GB, si vreau un device care sa preia informatia din el(mp3), si sa mi scoata audio, care ulterior o sa merga la masina :yawinkle: :partyman:
Link spre comentariu

@ cezarelu_aveincerca la metro, eu de acolo am luat mp3 player cu emisie fm la care conectezi orice memstick vrei

Ms man, da` cum am zis FARA FM :weedman: :smt006
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări