Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Driver HP G5000 CTO wind....10 / 32Biti

FLORIN IORDACHE

Postări Recomandate

Buna seara ! Are un prieten de al meu un laptop HP G5000 CTO care ia instalat wind.....10 / 32biti si nu are driverul lui audio ...

Eu cred ca e vorba despre o placa audio (Conexant Audio) .

Cine are asa ceva...il rog eu mult sa mi-l dea si mie acest driver ca sa-l ajut pe prietenul meu.... :reytre 

O seara minunata va doresc ! 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

6

• Dell vostro

3

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Aici,alege windows 10/32bit si mai jos e driver audio(sunt toate driverele):

Va multumesc pentru raspuns ! Dar am vazut ca nu prea exista acest driver Conexant Audio ..... Exista doar driverul de la  Realtek High Difinition Audio.
Link spre comentariu

Buna seara din nou ! Va anunt ca i-am dat driverul prietenului meu pentru wind...vista...dar fara nici un succes...adica nu se potriveste da eroare.

Inca mai astept alte drivere !!

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

Pe ghicite nu merge treaba,solutii finale:

1)DriverPackSolution(online),varianta free

http://drp.su/

2)Dupa Hardware Ids(click dreapta computer/manage/device manager/audio>cu un semn galben/properties/details/device description/hardware ids),

primul rand de date se cauta pe google.

Sunt foarte sigur ca o sa mearga cu primul soft.Succes!

Link spre comentariu

Nu are nici un semn galben...ptr ca ia bat wind.....10 un driver de sunet automat..dar e aproximativ...nu se aude nimic...

Dar oricum o sa-i zic..prietenul meu sa incerce si chestia asta care ati zis dvs....

Va spun ca daca era la mine laptop-ul era gata de mult....Dar fara laptop nu prea am cum sa-l ajut

O sa va tin ca curent daca o sa mearga sau daca nu o sa mearga.... O zi frumoasa va doresc !

Va multumesc !

Link spre comentariu

Buna seara ! Va anunt ca sa rezolvat laptop-ul....pentru ca a venit la mine cu laptop-ul si l-am rezovat in 10 min....

Problema era urmatoarea: trebuia instalat un driver  Realtek High Difinition Audio si nu un driver Conexant Audio.  :reytre 

Va multumesc pentru ajutor ! 

Pentru mine e un subiect inchis !   :offtopic2 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări