Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare sursa ieftina 500w pentru placa video cu consum mare

rochester21

Postări Recomandate

Va salut, stimati colegi(de hobby).  Am cumparat recent o placa HIS 4870 care consuma in teorie 130-150 de w. Are nevoie de 2 alimentari suplimentare pe 6 pini si in manual scrie ca e recomandata o sursa de minim 500w.  Problema e ca nu prea am mai mult de 120 de lei de cheltuit pe o sursa, noua sau folosita. Puteti sa-mi oferiti un sfat cu privire la ce ar trebui sa caut? Vad ca se gasesc surse folosite de calitate acceptabila pe la 100 de lei, dar exista vreun risc serios de a cumpara o sursa obosita? Nu voi folosi calculatorul decat sporadic in urmatorii 2 ani, dar nu vreau sa ma trezesc cu placa de baza arsa dupa cateva luni. Procesorul e un E8500 care consuma in jur de 55 de w, deci el nu ar fi o problema. 

Orice opinie e binevenita :56

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bmwh548

1

• Copak

1

• rochester21

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Ceva Chieftec SH. Au fost destul de ieftine si cand erau noi, second hand sunt absolut rezonabile. Eu am una din seria GPS (de 400w cumparata din magazin) de vreo 7 ani. Vreo 3 ani a mers cam 12 ore pe zi si de vreo 4 ani merge aproape nonstop. Am schimbat doar ventilatorul acum vreun an pentru ca originalul devenise galagios. 

La cumpararea unei surse SH ar trebui facuta macar o inspectie vizuala a interiorului si masurate tensiunile.

Link spre comentariu

Vedeti ca exista in Bucuresti firme care vand surse serioase second hand cu garantie,ii gasiti si pe okaz....ro,nume de utilizator samwise, jullian, samd,si nu am intentia de a face reclama cuiva,nu am nici o tangenta cu respectivii.....

Am vazut deja cateva surse de 10 ani Enermax,Antec,Enlight corp,care sant si acum mai stabile si furnizeaza tensiuni exacte fata de o chinezarie no name,care fiind nou ,furniza 12,9 volti pe ramura de 12 v,si aia nefiltrata corect.....

Succes,

Copak

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări