calinagodja Postat Noiembrie 4, 2015 Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 Buna ziua.Am avut la centrala o pompa de recirculare cu trei trepte mai veche care acum e defecta.am inlocuit cu una primita din germania dar asta este electronica si nu are trepte de turatie ,are o mufa cu doua fire care cred ca se conecta la centrala si avea un senzor sau primea ceva tensiune din centrala pentru a regla turatia.Stie cineva cum as putea face sa am trepte de turatie sau sa scot montajul electronic si sa o fac clasica?O zi buna. Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Noiembrie 4, 2015 Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 (editat) Pai eu stiu ca sint pompe de recirculare VILO cu 3 trepte de turatie. In urma cu 2 ani am cumparat o asemenea pompa din Bistrita. Ai cautat la Ded...an, Prak...er,Rom.....al, sau la magazinele de specialitate,care sint destule in Arad? Pompa pe care ai achizitiona-to din Germania nu are manual de utilizare? La centrala, pompa de recirculare,are doar o singura turatie. Editat Noiembrie 4, 2015 de GEO 53 BN Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum