Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Egalizator IEI eq350

marius75

Postări Recomandate

Vizitator narcisluca

E mult de munca si s-ar putea sa nu mearga varianta 1, semnalul de iesire USB/radio fiind digital. Sa zicem ca totusi ar merge, iar semnalul trebuie sa il culegi de la unul din pinii unui integrat din cele cu zeci/sute de pini ...acolo se fac lipituri numai cu aer cald...te costa lipitura cat nu face jucaria.Merge varianta 2, cu un player separat>egalizator>receiver

Mai am o întrebare: Am pus ochii pe un CD player Numark MP 103 USB care are Connectors: RCA and balanced XLR outputs. Ce înseamnă ca ieșirea XLR este ,balanced, ? Pot folosi această ieșire spre Egalizator ca apoi din Egalizator să scot semnal în amplificator ? Sau e mai ok să folosesc ieșirea din Cd player RCA tot prin Egalizator si din acesta în Amplificator!?! Mulțumesc!
Link spre comentariu
  • 8 luni mai târziu...

Cand accentuati joasele la 30Hz cu egalizorul asta, se simte ceva ? Am si eu un Marantz si la 30Hz nu sesizez nici o diferenta. Wooferul are 18 cm diametru.

Editat de cristian2009
Link spre comentariu

Nu conteaza cit are wooferul ci daca coboara asa de jos in frecventa si mai importat trebuie sa fie si semnal cu frecventa de 30Hz in programul sonor.

Egalizorul nu adauga sunete noi ci numai le modifica amplitudinea la cele existente.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări