Dominicue Postat Noiembrie 25, 2015 Partajează Postat Noiembrie 25, 2015 (editat) Are 2 ori 12v si 2 ori 60 v ca Tensiunea in secundar masurata ( azi ) pe exemplarul meu este de 2 X 10,4 V c.a. Intre timp ........... si schema acestui egalizator . EQ-350.pdf Editat Noiembrie 25, 2015 de Dominicue Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 25, 2015 Partajează Postat Noiembrie 25, 2015 (editat) Vezi şi ce valoare are rez serie cu primarul, ce toleranţă, să fie de 4,7k. Editat Noiembrie 25, 2015 de zal Link spre comentariu
Dominicue Postat Noiembrie 25, 2015 Partajează Postat Noiembrie 25, 2015 Am masurat si rezistenta la rece si are valoarea de 4,8 kiloomi. Link spre comentariu
marius75 Postat Noiembrie 26, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2015 (editat) Eu il las cu transormatorul original, se pare ca totusi a fost bine gandit. Testul timpului l-a trecut oricum, daca nu s-a ars in 30 de ani, nu se arde nici de acum incolo Editat Noiembrie 26, 2015 de marius75 Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 26, 2015 Partajează Postat Noiembrie 26, 2015 (editat) Am masurat si rezistenta la rece si are valoarea de 4,8 kiloomi. Păi, asta ar fi explicaţia. E peste 10% în plus ca valoare rezistenţa şi peste 10% în minus tensiunea. Dar fiind ptr BM324 din indicator, nu e aşa important. Ptr alimentarea egalizatorului, pe primul cond de filtraj măsurasem +52V, stabilizat apoi la +42V. Editat Noiembrie 26, 2015 de zal Link spre comentariu
Dominicue Postat Noiembrie 26, 2015 Partajează Postat Noiembrie 26, 2015 Păi, asta ar fi explicaţia. E peste 10% în plus ca valoare rezistenţa şi peste 10% în minus tensiunea. Dar fiind ptr BM324 din indicator, nu e aşa important. Ptr alimentarea egalizatorului, pe primul cond de filtraj măsurasem +52V, stabilizat apoi la +42V. Da uitanduma pe schema , ai perfecta dreptate ...de masuratoarea facuta la repezeala ....ca doamnei mele nu-i prea place sa ma vada cu trancotele date jos din rack :rade: si in consecinta am masurat doar infasurarile trafului ce alimenteaza circuitul de Overload . Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 27, 2015 Partajează Postat Noiembrie 27, 2015 Explică-i doamnei că astea-s treburi bărbăteşti şi echivalează cu înşirarea ustensilelor de gătit în bucătărie - treburi femeieşti. Link spre comentariu
marius75 Postat Noiembrie 27, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2015 (editat) La capitolul asta stau relativ bine, am o camera unde imi tin jucariile (MY STAF)...in mod normal femeile si copii au accesul interzis, dar sotia mai vine in inspectie...pune ochii pe cate un aparat si zice "asta parca nu-l aveai ultima data"... . Ii zic ca n-am putut sa ma abtin...Destul de riscant totusi. ................... La transformatorul acestui eq nu mai umblu...ramane asa cum l-a facut IEI. Editat Noiembrie 27, 2015 de marius75 Link spre comentariu
Dominicue Postat Noiembrie 27, 2015 Partajează Postat Noiembrie 27, 2015 Explică-i doamnei că astea-s treburi bărbăteşti şi echivalează cu înşirarea ustensilelor de gătit în bucătărie - treburi femeieşti. Aceasta explicatie ar tine in cazul meu doar daca nu ar trebui sa impart living-ul si cu restul familiei :rade: Link spre comentariu
sesebe Postat Noiembrie 27, 2015 Partajează Postat Noiembrie 27, 2015 La capitolul asta stau relativ bine, am o camera unde imi tin jucariile (MY STAF)...in mod normal femeile si copii au accesul interzis, dar sotia mai vine in inspectie...pune ochii pe cate un aparat si zice "asta parca nu-l aveai ultima data"... . Ii zic ca n-am putut sa ma abtin...Destul de riscant totusi. ................... La transformatorul acestui eq nu mai umblu...ramane asa cum l-a facut IEI. Ai putea totusi sa pui o rezistenta ceramica de sectiune patrata (aceeasi valoare) pe care se poate fixa mai usor si cu un contact termic mult mai bun si un radiator ceva mai generos ca sa mentii temperaturile locare la o valoare mai coborita. Link spre comentariu
Dominicue Postat Noiembrie 27, 2015 Partajează Postat Noiembrie 27, 2015 (editat) La capitolul asta stau relativ bine, am o camera unde imi tin jucariile (MY STAF)...in mod normal femeile si copii au accesul interzis, dar sotia mai vine in inspectie...pune ochii pe cate un aparat si zice "asta parca nu-l aveai ultima data"... . Ii zic ca n-am putut sa ma abtin...Destul de riscant totusi. ................... La transformatorul acestui eq nu mai umblu...ramane asa cum l-a facut IEI. chestia cu " asta parca nu-l aveai ultima data " o patesc si eu frecvent si sa vezi atunci cum trebuie sa dau explicatii , si bine inteles dupa ce sotia inghite gogosile mele vine cu intrebarea fireasca " da pe asta unde il mai pui " Editat Noiembrie 27, 2015 de Dominicue Link spre comentariu
marius75 Postat Decembrie 2, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2015 (editat) Sesebe: Buna ideea, o sa caut rezistenta cu sectiunea patrata. Dominique: Si la mine standul e full, daca vreau sa mai cumpar ceva, trebuie sa vand altceva...pentru a face loc. Editat Decembrie 2, 2015 de marius75 Link spre comentariu
Vizitator narcisluca Postat Noiembrie 19, 2016 Partajează Postat Noiembrie 19, 2016 Scuze ca intervin si eu cu o intrebare - sunt total novice in subiect - Egalizatorul se poate interpune intre iesirile audio si intrarile audio ale unui receiver (am Marantz NR1506 care are pe langa amplificare si tuner, usb pentru redare audio de pe stick ...) sau trebuie un player separat sa scoata semnal in egalizator si din egalizator sa intre semnal in receiver? Multumesc! Link spre comentariu
marius75 Postat Noiembrie 19, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2016 (editat) E mult de munca si s-ar putea sa nu mearga varianta 1, semnalul de iesire USB/radio fiind digital. Sa zicem ca totusi ar merge, iar semnalul trebuie sa il culegi de la unul din pinii unui integrat din cele cu zeci/sute de pini ...acolo se fac lipituri numai cu aer cald...te costa lipitura cat nu face jucaria. Merge varianta 2, cu un player separat>egalizator>receiver Editat Noiembrie 19, 2016 de marius75 Link spre comentariu
Vizitator narcisluca Postat Noiembrie 19, 2016 Partajează Postat Noiembrie 19, 2016 E mult de munca si s-ar putea sa nu mearga varianta 1, semnalul de iesire USB/radio fiind digital. Sa zicem ca totusi ar merge, iar semnalul trebuie sa il culegi de la unul din pinii unui integrat din cele cu zeci/sute de pini ...acolo se fac lipituri numai cu aer cald...te costa lipitura cat nu face jucaria. Merge varianta 2, cu un player separat>egalizator>receiver oK -multumesc pentru raspuns! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum