Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

akay am-57

Vizitator no_nick

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

6

• mircea626

1

• madkat

1

• cristian2009

1

Top autori în acest subiect

In catalog Lerche 1992 l-am gasit, e dat cu 2x180W/4Ohmi, 2x120W/8Ohmi.Daca nu are finalii schimbati, felicitari, e o scula ''grea''. La seria asta singura problema sint modulele ptr. intrarile optice si digitale care se cam defecteaza insa nu m-as impiedica de asta.

Link spre comentariu

Bravo! Ai pus mina pe una intacta. Vezi sa nu o omori cu boxe de 4Ohmi. Akai are obiceiul sa puna iesirile A + B in paralel deci atentie daca pui cite 2 perechi de boxe sa fie de minim 8Ohmi masurati cu aparatul de masura pe fiecare.

Link spre comentariu
Vizitator no_nick

acum ma chinui sa gasesc o telecomanda ca omu nu o mai avea si are o problema cu sursele de intrare care se reseteaza dupa ce o opresc cateodata se pastreaza activa intrarea setata anterior dar cel mai fregvent nu

Link spre comentariu

E posibil ca memorarea sa fie facuta cu condensator de memorie (0,22-0,47F/5V) care o fi obosit si trebuie schimbat. Poti incerca o telecomanda de Sony, combinele si liniile Akai din anii respectivi foloseau mecanici de cd si parti electronice de comanda de la Sony.

Link spre comentariu
Vizitator no_nick

pe placa aia ca re are butoanele de surse am gasit o chestie ca un fel de baterie de ceas care e lipita de placa .ma gandesc ca o fi ca la placile de baza cu baterie, iar asta s-o fi consumat.

Link spre comentariu

Da, e cond de memorie. Scrie sigur ceva pe el, vezi cu atentie. Poate 0.22F sau .47F sau F22 etc. Se mai strica, nu e o nenorocire.P.S. vad ca are proc. de Akai, deci ipoteza cu Sony cade. Cauta numai o telecomanda de Akai sau incearca una universala.

Link spre comentariu

pune aparatul de masura pe el.in mod normal ar trebui sa gasesti o tensiune de 1-2v pe el,daca nu inseamna ca trebuie sa-l inlocuiesti.poti pune fara grija un acumultaor de 1,3v pe care il gasesti prin magazine.mai poti recupera si din anumite casetofoane auto,tot la dimensiunea aia.eu am vreo 4-5 buc

Link spre comentariu

Nu merge acumulator pus acolo. Cel mult o baterie cu litiu de 3,3V dar numai dupa ce scoti piesele care faceau incarcarea condensatorului (o rezistenta si o dioda mica, de obicei). :smt004

Link spre comentariu
  • 4 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări