Vizitator no_nick Postat Februarie 27, 2007 Partajează Postat Februarie 27, 2007 sunt fericitul posesor al unei asemenea "scule" am dat pe ea 4 mil acum ma interesa daca are cineva o schema sau o carte la eams Link spre comentariu
zal Postat Februarie 27, 2007 Partajează Postat Februarie 27, 2007 In catalog Lerche 1992 l-am gasit, e dat cu 2x180W/4Ohmi, 2x120W/8Ohmi.Daca nu are finalii schimbati, felicitari, e o scula ''grea''. La seria asta singura problema sint modulele ptr. intrarile optice si digitale care se cam defecteaza insa nu m-as impiedica de asta. Link spre comentariu
Vizitator no_nick Postat Februarie 27, 2007 Partajează Postat Februarie 27, 2007 asta a mea nu are intrare optica nici digitala am-67 areoricum e marfa hai ca pun niste pozeinca mai caut manual Link spre comentariu
zal Postat Februarie 27, 2007 Partajează Postat Februarie 27, 2007 Bravo! Ai pus mina pe una intacta. Vezi sa nu o omori cu boxe de 4Ohmi. Akai are obiceiul sa puna iesirile A + B in paralel deci atentie daca pui cite 2 perechi de boxe sa fie de minim 8Ohmi masurati cu aparatul de masura pe fiecare. Link spre comentariu
Vizitator no_nick Postat Februarie 27, 2007 Partajează Postat Februarie 27, 2007 acum ma chinui sa gasesc o telecomanda ca omu nu o mai avea si are o problema cu sursele de intrare care se reseteaza dupa ce o opresc cateodata se pastreaza activa intrarea setata anterior dar cel mai fregvent nu Link spre comentariu
zal Postat Februarie 28, 2007 Partajează Postat Februarie 28, 2007 E posibil ca memorarea sa fie facuta cu condensator de memorie (0,22-0,47F/5V) care o fi obosit si trebuie schimbat. Poti incerca o telecomanda de Sony, combinele si liniile Akai din anii respectivi foloseau mecanici de cd si parti electronice de comanda de la Sony. Link spre comentariu
madkat Postat Februarie 28, 2007 Partajează Postat Februarie 28, 2007 dementiala!felicitari pentru starea in care se gaseste aparatul! Link spre comentariu
Vizitator no_nick Postat Februarie 28, 2007 Partajează Postat Februarie 28, 2007 pe placa aia ca re are butoanele de surse am gasit o chestie ca un fel de baterie de ceas care e lipita de placa .ma gandesc ca o fi ca la placile de baza cu baterie, iar asta s-o fi consumat. Link spre comentariu
zal Postat Februarie 28, 2007 Partajează Postat Februarie 28, 2007 Poate e o baterie cu litiu de 3,3V. Fa o poza ca sa fiu sigur. Link spre comentariu
Vizitator no_nick Postat Martie 3, 2007 Partajează Postat Martie 3, 2007 faza ca nu cred ca e baterie, ca pe placa in dreptul lui scrie C1 deci e un condensator faza e ca nu scrie nik pe el Link spre comentariu
zal Postat Martie 3, 2007 Partajează Postat Martie 3, 2007 Da, e cond de memorie. Scrie sigur ceva pe el, vezi cu atentie. Poate 0.22F sau .47F sau F22 etc. Se mai strica, nu e o nenorocire.P.S. vad ca are proc. de Akai, deci ipoteza cu Sony cade. Cauta numai o telecomanda de Akai sau incearca una universala. Link spre comentariu
mircea626 Postat Martie 4, 2007 Partajează Postat Martie 4, 2007 pune aparatul de masura pe el.in mod normal ar trebui sa gasesti o tensiune de 1-2v pe el,daca nu inseamna ca trebuie sa-l inlocuiesti.poti pune fara grija un acumultaor de 1,3v pe care il gasesti prin magazine.mai poti recupera si din anumite casetofoane auto,tot la dimensiunea aia.eu am vreo 4-5 buc Link spre comentariu
zal Postat Martie 4, 2007 Partajează Postat Martie 4, 2007 Nu merge acumulator pus acolo. Cel mult o baterie cu litiu de 3,3V dar numai dupa ce scoti piesele care faceau incarcarea condensatorului (o rezistenta si o dioda mica, de obicei). :smt004 Link spre comentariu
cristian2009 Postat Aprilie 23, 2011 Partajează Postat Aprilie 23, 2011 Telecomanda de la acest amplificator s-ar potrivi si la tunerele Akai? De ex Akai AT-57 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum