Juice Postat Noiembrie 4, 2015 Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 Va salut.La ce ma pot astepta daca as achizitiona un cross cu un motor de 49cmc?49cmc real si in acte ! Rar,ITP,Rca,Permis,Inmatriculare ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 4, 2015 Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 Nu știu dacă se aplică, dar, la achiziția unui Sachs de 49cc, eu am avut așa;Autentificare la RAR, ITP la RAR, cu toată istoria din spate. Înscris la Primărie, un impozit, taxă numere, etc., mărunțișuri...Ai grijă să aibă TOATE actele agregatului, carte, talon, documente de proveniență. Verifică seriile motor și șasiu, la sânge, să corespundă... Nu ierta nimic.Dacă nu ai permis B, sau AM, ai nevoie să faci școală... Link spre comentariu
Juice Postat Noiembrie 4, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 l-a cat s-a ajuns cu toate autentificarile ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 4, 2015 Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 Impozit 2 ron Certificat inregistrare mopede 24 ron Taxa inregistrare mopede 40 ron Placuta de inmatriculare 30 ron Astea sunt pe loc, primesti pe loc un numar galben. RAR, autentificare, cartea de identitate a vehiculului, ITP, si ce-au mai facut ei pe acolo, in jur de 100 ron, parca. Asta n-o mai stiu exact... La RAR e cu programare. Cand programezi, poti intreba si de taxe. Link spre comentariu
Juice Postat Noiembrie 4, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 deci cam 200-300 ron .... Link spre comentariu
marius75 Postat Noiembrie 27, 2015 Partajează Postat Noiembrie 27, 2015 (editat) Asigurarea cam cat e ? Incepe sa devina din ce in ce mai scumpa... Editat Noiembrie 27, 2015 de marius75 Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 27, 2015 Partajează Postat Noiembrie 27, 2015 Caterinca, vreo cativa lei. Verific exact daca vrei... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum