incubus Postat Noiembrie 4, 2015 Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 Salut, Sper ca am postat corect. As vrea sa aflu ce este acela un Slimbox. Am cautat pe google insa nu am gasit date. Are cineva un asemena echipament si stie la ce si cum sa-l foloseasca? Multumesc Link spre comentariu
incubus Postat Noiembrie 8, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 Chiar nu stie nimeni? Link spre comentariu
elmar Postat Noiembrie 8, 2015 Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 (editat) Dacă nu dai date concrete ...cum vrei să-ţi răspundă cineva!?? Pune si tu o poză ... că ”slimbox” se poate spune la multe https://www.google.ro/search?q=Slimbox&client=opera&hs=kKg&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAcQ_AUoAWoVChMI6emPsJqAyQIVBb4UCh2mHATn&biw=1024&bih=670 Editat Noiembrie 8, 2015 de elmar Link spre comentariu
amudsen Postat Noiembrie 8, 2015 Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 Bainuesc ca e o consola de jocuri, alea mai subtiri sunt slimbox. Dar universal valabil e o cutie mai ingusta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum