costinnn Postat Noiembrie 3, 2015 Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 Detin cateva tuburi 12AX7 si ecc 82. Specificatie firma pe tub ,DARIO. Cunoaste cineva calitatea tuburilor de la aceasta firma? Tuburile sunt aduse din Franta Link spre comentariu
mila Postat Noiembrie 4, 2015 Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 Vrei sa faci ceva cu ele sau vrei sa le vinzi? Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 4, 2015 Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 Dacă sînt în stare bună şi de vînzare mă interesează 12AX7. Link spre comentariu
romicap Postat Noiembrie 5, 2015 Partajează Postat Noiembrie 5, 2015 (editat) http://www.radiomuseum.org/dsp_hersteller_detail.cfm?Company_id=6943 Firma serioasa si relativ rara...daca poti ,fa o poza sa le vedem si noi... Editat Noiembrie 5, 2015 de romicap Link spre comentariu
klauss00 Postat Noiembrie 5, 2015 Partajează Postat Noiembrie 5, 2015 din cate stiu eu dario apartinea de philips Link spre comentariu
costinnn Postat Noiembrie 5, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2015 Posibil sa ai dreptate,pt ca pe cutii scria philips. Link spre comentariu
romicap Postat Noiembrie 6, 2015 Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 @costinnn , multumesc frumos pentru poze ,daca sunt de vanzare sunt si eu interesat . Link spre comentariu
allexx1968 Postat Noiembrie 6, 2015 Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 (editat) Buna Inclusv inscriptionarea este tipica Philips. Am ceva EL81 Philips inscriptionate identic. Spor tuturor Alex Editat Noiembrie 6, 2015 de allexx1968 Link spre comentariu
klauss00 Postat Noiembrie 6, 2015 Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 (editat) philips a avut multe tuburi pe care scria si miniwatt, am gasit intr-un catalog philips din anul 1938 daca sunt de vanzare ma inscriu si eu. propun sa se vanda cate un tub la fiecare ca sa fie toata lumea multumita. Editat Noiembrie 6, 2015 de klauss00 Link spre comentariu
costinnn Postat Noiembrie 6, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 Deocamdata nu cunosc starea lor de functionare,deci nu le pot vinde. Multumesc pt informatii.Sunt cumparate dintr-un targ de vechituri cu 1 euro bucata....sincer Link spre comentariu
carageae Postat Noiembrie 6, 2015 Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 philips a avut multe tuburi pe care scria si miniwatt, am gasit intr-un catalog philips din anul 1938Si mai tarziu se scria Miniwatt, eu am un amplificator Philips din anii 60 ce a avut lampile din fabrica si pe toate scria Philips Miniwatt... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum