v67 Postat Noiembrie 3, 2015 Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 O presa brichete foloseste un releu de curent(legat in secundarul unui tr de curent 100/5)cu domeniul reglabil histerezis timp ,pentru a nu cumpara doua relee as vrea sa compar un releu inteligent pentru extinderea automatizarii dar sa folosesc o intrare 0 .....10v pentru supravegherea curentului.Exista un releu(cunvertor) cu intrare 0 .... 5a esire 0...10v.? Link spre comentariu
daniel_88 Postat Noiembrie 3, 2015 Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 Poate ma insel dar din cate stiu releul are cu totul alta destinatie/functionare...tu cred ca ai altceva acolo decat releu...ar fi bune niste poze cu piesa respectiva. Stima si respect. Link spre comentariu
alex.cselenyi Postat Noiembrie 3, 2015 Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 Salut, In atas ai fisa tehnica a convertorului despre care vorbeai. Alex Zelio_Analog_RMCA61BD.pdf Link spre comentariu
v67 Postat Noiembrie 4, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 Stimati colegi stiam deRMCA61BDdar speram sa gasesc ceva mai ieftin, am pus in paranteza convertor pentru ca ma intereseazaambele variante Va multumesc Link spre comentariu
iop95 Postat Noiembrie 4, 2015 Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 O rez de 0.1ohm / 5W + un amplificator cu 20. Link spre comentariu
v67 Postat Noiembrie 4, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 Iop95 nu inteleg unde leg rezistenta si unde leg intrarea analogica miniplc-ului cum ati ajuns la 0,5/5w ati folosit varianta asta? Link spre comentariu
iop95 Postat Noiembrie 5, 2015 Partajează Postat Noiembrie 5, 2015 Rezistenta la bornele trafului de curent iar iesirea amplificatorului la intrarea plc-ului. Plc cred ca vrea tensiune continua, deci e nevoie si de o redresare. Link spre comentariu
v67 Postat Noiembrie 5, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2015 da este clar ca intrarea analogica este in cc dar acel amplificator cu 20 ce model ?unde il gasesc? multumesc pentru raspuns Link spre comentariu
iop95 Postat Noiembrie 5, 2015 Partajează Postat Noiembrie 5, 2015 Probabil ca exista produse de serie sau se poate realiza. Un circuit specializat este LTC1966 Link spre comentariu
v67 Postat Noiembrie 8, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 nu exista un produs omologat sa faca treaba asta? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum