Eugen Chirila Postat Noiembrie 3, 2015 Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 (editat) Nu stiu daca am deschis acest toptic unde trebuie. Am intrat in posesia acestui Crydom Solid State Relay CSE 2425. Nu stiu ce este si la ce se foloseste, de aceea va rog sa ma lamuriti si pe mine ce este si ce se poate face cu acesta. Am descarcat DataSheet - Crydom, dar nu m-am lamurit deloc. Va multumesc. Editat Noiembrie 3, 2015 de Eugen Chirila Link spre comentariu
briobit Postat Noiembrie 3, 2015 Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 (editat) A solid state relay (SSR) is an electronic switching device in which a small control signal controls a larger load current or voltage. More. The relay may be designed to switch either AC or DC to the load. It serves the same function as an electromechanical relay, but has no moving parts. Pe scurt e un releu de putere fara parti mecanice in miscare. Aplicand o tensiune la bornele mici rezulta inchiderea circuitului la bornele mari (de sus cum e in poza). Eu la munca le folosesc sa comand niste rezistente de putere in mod deosebit din niste cuptoare. Editat Noiembrie 3, 2015 de briobit Link spre comentariu
Eugen Chirila Postat Noiembrie 3, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 (editat) @briobit, multumesc pentru raspuns si promptitudine. M-ai si m-am lamurit, dar mai am o singura ntrebare, cam ce curent ii trebuie pentru comanda?. Editat Noiembrie 3, 2015 de Eugen Chirila Link spre comentariu
briobit Postat Noiembrie 3, 2015 Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 Dupa cum vad in datasheet-ul postat de Dvs. scrie ca Min Input Curr este de 7mA. Sper sa nu bat campii Link spre comentariu
Eugen Chirila Postat Noiembrie 3, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 (editat) Cred ca i-am dat de cap. CSD2450.pdf Multumesc mult. Editat Noiembrie 3, 2015 de Eugen Chirila Link spre comentariu
briobit Postat Noiembrie 3, 2015 Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 Asta va ajuta? http://pdf1.alldatasheet.com/datasheet-pdf/view/539223/CRYDOM/CSE2425.html Link spre comentariu
maxente Postat Noiembrie 8, 2015 Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 (editat) Am mai gasit aici explicatii si comparatii intre releele electromagnetice si aceste solid state http://www.ssousa.com/application-notes/AppNote040_Solid-State-Relays-vs-Electromechanical-Relays.pdf Se explica foarte frumos si in cateva cuvinte cum functioneaza aceste relee Sper sa fie de ajutor Editat Noiembrie 8, 2015 de maxente Link spre comentariu
loleksibolek Postat Noiembrie 8, 2015 Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 Practic se poate face asa ceva cu un optocuplor si un triac plus cateva piese.Cele de putere mai mare(125A)am vazut ca sunt facute cu doi tiristori si doua optocuploare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum