Marian Postat Septembrie 4, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2020 51 minutes ago, N3agu said: pot sa folosesc BA159 in loc de UF4007 si BC546B in loc de BC547C? Da in ambele cazuri. 51 minutes ago, N3agu said: D2 nu o vad pe PCB e montata pe radiator? Da si aici, vezi poza cu interiorul. Link spre comentariu
N3agu Postat Septembrie 4, 2020 Partajează Postat Septembrie 4, 2020 1 hour ago, Marian said: Da in ambele cazuri. Da si aici, vezi poza cu interiorul. multumesc mult,Marian, revin daca mai am nelamuriri. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Septembrie 13, 2020 Partajează Postat Septembrie 13, 2020 Marian, ai disponibile patru cablaje? Link spre comentariu
Marian Postat Septembrie 14, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2020 Nu am facut pcb-uri de rezerva... Link spre comentariu
cornel1962 Postat Iulie 26, 2021 Partajează Postat Iulie 26, 2021 La 19.04.2018 la 8:42, Marian a spus: Schema finala revizuita, testata si confirmata, si pe care o recomand este aceasta: Rog sa fie respectata intocmai de catre oricine este interesat de proiect. Daca aveti probleme cu vreo componenta din schema, nu puneti voi la plesneala ce va vine in cap, imi spuneti mie ca nu gasiti ceva, si va recomand eu inlocuitor potrivit. Cablajul revizuit: Arhiva cu toate cele: Pcb.rar 189 kB · 366 descărcări PS: Rog pe @validae sau pe colegul moderator de aici, sa adauge o copie a acestei postari, in prima postare de pe topic, la finalul ei. Multumesc. Va salut !...m-ar interesa si pe mine un cablaj realizat in acest fel, pentru regulatorul acesta de tensiune . Bineinteles, contracost !!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum