geopop Postat Noiembrie 3, 2015 Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 buna seara ! acest aparat are sunet ,are imagine ,schimba ,regleaza ,dar in partea superioara cam 10cm,imaginea abia se vede,osd la fel,pe av la fel, la reglaje nu se modifica acea portiune.tens bune 5v si 13 v,pe mb tens bune.MB41-00656C.avsti vreo idee de unde apare defectul?eu banui panelul!mersi! Link spre comentariu
bobo Postat Noiembrie 3, 2015 Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 daca imaginea nu este luminata corespunzator in partea de sus atunci foarte posibil ca lampa/lampile din acea zona sa fie uzata/e deci problema de backlight. Link spre comentariu
geopop Postat Noiembrie 3, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 iluminatul functioneaza perfect/este o imagine fara contrast,e posibil ca partea superioara sa nu fie alimentata corespunzator din dreivere ? Link spre comentariu
adydep Postat Noiembrie 3, 2015 Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 buna seara ! acest aparat are sunet ,are imagine ,schimba ,regleaza ,dar in partea superioara cam 10cm,imaginea abia se vede,osd la fel,pe av la fel, la reglaje nu se modifica acea portiune.tens bune 5v si 13 v,pe mb tens bune.MB41-00656C.avsti vreo idee de unde apare defectul?eu banui panelul!mersi! Pai daca banuiti panelul,inlocuiti-l cu unul de proba,si comunicati rezultatele.Depanare prin inlocuire,nimic mai simplu! Link spre comentariu
geopop Postat Noiembrie 3, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 tocmai ca nu am asa ceva ,imi era simplu si,nu mai intrebam. Link spre comentariu
geopop Postat Noiembrie 4, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 am pus unul mai mic ptr proba si are imagine buna pe tot display-ul,deci defect display. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum