Vizitator Postat Decembrie 9, 2015 Partajează Postat Decembrie 9, 2015 sa inteleg ca ii scoti un dop, pui praful, pui dopul si e gata de printare. pare ok daca e asa. merci. Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 9, 2015 Partajează Postat Decembrie 9, 2015 Nu e chiar aşa de simplu, nu are un dop, ci trebuie desfăcut cartuşul pentru reumplere.Dar există tutoriale video din care se poate urmări ordinea operaţiunilor.După una-două reumpleri, se deprinde tehnica necesară...https://www.youtube.com/watch?v=iPTemi31GGE Cartuşul are un mic compartiment în care se adună tonerul nefolosit recuperat de pe tamburul fotosensibil de către o lamelă de cauciuc. După un timp, acel compartiment se umple de toner nefolosit şi trebuie golit, altfel tonerul suplimentar acumulat în exces va păta colile de hârtie cu nişte dungi verticale. Curăţarea se face odată cu reumplerea cartuşului. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 28, 2016 Partajează Postat Ianuarie 28, 2016 Eu am luat-o pe asta, Brother HL1110 si pana acum sunt multumit de ea. Inca nu am golit-o. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 25, 2016 Partajează Postat Septembrie 25, 2016 FEEDBACK: Golit cartuș original, pus la păstrare, golit cartuș compatibil, ambiție, reumplere acasă, foarte simplu, scoți dop, verși resturi, pui praf bun, pui dop, câteva periuțe pe ici, pe colo, merge brici. E soluția de care aveam nevoie. Recomand. Va mulțumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum