tepeleacatalin Postat Noiembrie 3, 2015 Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 buna ziua tuturor colegilor am pus mana pe un casetofon MK232 .......foarte bine pastrat curea rola presoare intacte in functiune din pacate totusi timpul si-a spus cuvantul si am o rola dintata barbierita...e clar plasticul copt deoarece se tunde vazand cu ochii...restul rolelor dintate sunt ok dar asta s-a tuns rau de tot este rola care evident antreneaza banda casetei asa ca este imposibil de folosit as avea intrebarea....daca are cineva asa ceva...sau se poate face undeva? as mai avea si o rugaminte daca are cineva si schema lui.. va multumesc mult Link spre comentariu
bmwh548 Postat Noiembrie 3, 2015 Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 Varianta: se da jos rola, se spala bine, se face "schita" ei vectoriala si se merge cu schita (si cu rola in buzunar pentru comparatie) la un atelier specializat pe taiere laser unde se realizeaza o rola noua din metal (din plastic e posibil sa nu se poata face pentru ca s-ar topi la taiat pe adancimi mari). Link spre comentariu
vio2007 Postat Noiembrie 3, 2015 Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 Schema:http://maroles.fm.interiowo.pl/Schematy/Magnetofon%20MK232.gif Link spre comentariu
tepeleacatalin Postat Noiembrie 3, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 multumesc frumos pentru schema despre rola....pe unde se poate gasi un asemenea atelier?.....ca nu am auzit sa faca asa ceva in ziua de azi in romanica multumesc mult cu respect Link spre comentariu
bmwh548 Postat Noiembrie 3, 2015 Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 In Iasi spre exemplu erau vreo 3 locatii la un moment dat (acum cred ca au ramas doar doua). Incercati pe Google, poate gasiti ceva. Cautati si ateliere de gravura laser (teoretic daca laserul e suficient de performant ar putea sa si taie piesele). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum