gabi54 Postat Noiembrie 3, 2015 Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 nu memoreaza la cautare automata Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 3, 2015 Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 In manuala se opreste pe post? Link spre comentariu
gabi54 Postat Noiembrie 3, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 se opreste cu fine tuning cred ca ar trebui un dump ptr acest tv procesor:st92195c7b1/mns Link spre comentariu
adydep Postat Noiembrie 3, 2015 Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 Nici macar nu va obositi sa spuneti marca si sasiul!Si mai doriti si ajutor! Eu cred ca trebuie schimbat depanatorul! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 3, 2015 Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 Eu unul cred ca e vb despre acest tv Cartel model CTC1444T . Iar chassis-ul cred ca este 40-JIL 2KB-K3W . Link spre comentariu
dan-a2 Postat Noiembrie 3, 2015 Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 Are bobina CAF ?? Link spre comentariu
gabi54 Postat Noiembrie 3, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 da este sasiu 40jil2kb-k3w scuze dar am precizat ca este tv cartel ctc1444t as avea nevoie de dump Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 3, 2015 Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 Avem rugamintea la dvs de a ne spune ce terimatie are procesorul ST92195C3B1... Link spre comentariu
gabi54 Postat Noiembrie 3, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 are bobina de caf dar eu cred ca tot dumpul e de vina face tot felu de prostii ex apas v- si schima program sau vreau sa intru in meniu si trece pe alt program un dump cred ca rezolva problemele ST92195C7B1/MNS Link spre comentariu
dan-a2 Postat Noiembrie 3, 2015 Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 Lasa deocamdata dumpul , schimba microcontactele de pe bord cu altele noi si regleaza bobina caf , cam unsfert de tura antiorar !! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 3, 2015 Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 Totusi incercati si dvs cu acest dump de aici : http://www.elforum.info/topic/107676-cartel-ctc2133t-dump/ Link spre comentariu
gabi54 Postat Noiembrie 3, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 am schibat mswiciuri si am reglat din caf tv-ul este ok acum multumiri ptr raspunsuri si rabdari o zi buna tuturor Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 3, 2015 Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 Era clar din timp ce nici manual nu se oprea ok. Link spre comentariu
adydep Postat Noiembrie 3, 2015 Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 am schibat mswiciuri si am reglat din caf tv-ul este ok acum multumiri ptr raspunsuri si rabdari o zi buna tuturor Oricum tv se v-a intoarce cu acelas defect( dupa o perioada,mai lunga sau mai scurta de timp,si iar mai dati un sfert de tura la bobina,si tot asa,dar nui bai ) ,si sa va spun eu de ce: Defect este condensatorul paralel pe bobina CAF situat sub ecranajul-blindajul-acesteia,care este devalorizat(si devalorizarea continua.................).Depanarea corecta inseamna inlaturarea celui defect,si montarea pe spatele cablajului a unui C nou. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum