danpetcu Postat Noiembrie 3, 2015 Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 Va salut, Are cineva metodologia de reparare a panelului V320B1-L01? Ce traseie trebuiesc verificate? Cam o treime din ecran in partea superioara am imagine, iar restul dungi verticale colorate in functie de continutul imaginei. T-conul, am inlocuit sursa U14 de 2,5v, toate tensiunile ok. Link spre comentariu
stepe Postat Noiembrie 3, 2015 Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 Vezi ca acum cateva zile am postat catre userul"iod2",si pentru toti care au nevoie un forum rusesc in care gasesti depanare paneluri...cauta acolo... Link spre comentariu
adydep Postat Noiembrie 3, 2015 Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 Va salut, Are cineva metodologia de reparare a panelului V320B1-L01? Ce TRASEE trebuiesc verificate? Cam o treime din ecran in partea superioara am imagine, iar restul dungi verticale colorate in functie de continutul imaginei. T-conul, am inlocuit sursa U14 de 2,5v, toate tensiunile ok. Ca sa depanati panelul,in primul rand trebuie un microscop,apoi experienta. ; Ps:si daca tot ati inlocuit T-con,si sursa inlocuiti si panelul,si sigur il reparati.Succes si sanatate!!! Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 3, 2015 Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 Va salut, Are cineva metodologia de reparare a panelului V320B1-L01? Ce traseie trebuiesc verificate? Cam o treime din ecran in partea superioara am imagine, iar restul dungi verticale colorate in functie de continutul imaginei. T-conul, am inlocuit sursa U14 de 2,5v, toate tensiunile ok. Faceti un efort, si puneti o poza cu manifestarea defect-ului, ca sa va dau un raspuns corect. Link spre comentariu
danpetcu Postat Noiembrie 3, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 Da, am gasit linkul, multumesc d-nul ''stepe''. V320B1-L01.rar Link spre comentariu
Vizitator firicel68 Postat Noiembrie 4, 2015 Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 Nu trebuie mare inginerie,acest defect este cu dus si intors.Axeazate pe benzile flex dintre Tcon si display din cauza la temperatura ridicata se dezlipesc,ori pe terminalul catre display,ori pe display direct. Dezmembrezi panelul asa in cat sa-ti ramana placile in functie,Atunci ai acces la benzile flexibile dinte display si terminalul anterior.Pune tv-ul in functiune si apasa usor pe fiecare banda flex in zona care vezi ca sunt conectate.Daca vezi schimbari de imagine in timp ce faci actiunea anterior zisa,ai sanse sa salvezi displayul.Vorbim dupa,ok? Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 4, 2015 Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 Traseu intrerupt intre primul driver lateral(sus) si al doilea(mijloc)VGH sau VGL.Am avut acest defect la un panel de 22", si l-am rezolvat. Daca stii despre ce vorbesc, il faci. Link spre comentariu
Vizitator firicel68 Postat Noiembrie 4, 2015 Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 Ceva de genul. Link spre comentariu
danpetcu Postat Noiembrie 5, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2015 Am rezolvat problema, lipsa tensiune VGL, din T-con, DP3 5,6v scurtcircuit, inlocuit dioda zener si panelul fuctioneaza normal. Multumesc tuturor pentru ajutor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum