Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

orcad

cometa

Postări Recomandate

care imi poate da si mie o librarie mai noua de la orcad?ma-am cam saturat sa tot constriesc componente si as avea nevoie de o librarie de la orcad 10 sau ceva librarie cu mai multe microcontrolare eu am numa orcad 9 si ii cam sarac :smt003 daca ma poate ajuta careva il rog sa ma contacteze pe messenger [email protected]

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cometa

3

• andiy

1

• MifTy

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

care imi poate da si mie o librarie mai noua de la orcad?ma-am cam saturat sa tot constriesc componente si as avea nevoie de o librarie de la orcad 10 sau ceva librarie cu mai multe microcontrolare eu am numa orcad 9 si ii cam sarac :smt003 daca ma poate ajuta careva il rog sa ma contacteze pe messenger [email protected]

Pai de ce nu treci pur si simplu la orcad10? de unde stii ca sunt compatibile? cel putin la alte programe (DXP, adica Protel, de exemplu) nu prea pupa librariile.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări