cometa Postat Februarie 27, 2007 Partajează Postat Februarie 27, 2007 care imi poate da si mie o librarie mai noua de la orcad?ma-am cam saturat sa tot constriesc componente si as avea nevoie de o librarie de la orcad 10 sau ceva librarie cu mai multe microcontrolare eu am numa orcad 9 si ii cam sarac :smt003 daca ma poate ajuta careva il rog sa ma contacteze pe messenger [email protected] Link spre comentariu
andiy Postat Februarie 27, 2007 Partajează Postat Februarie 27, 2007 care imi poate da si mie o librarie mai noua de la orcad?ma-am cam saturat sa tot constriesc componente si as avea nevoie de o librarie de la orcad 10 sau ceva librarie cu mai multe microcontrolare eu am numa orcad 9 si ii cam sarac :smt003 daca ma poate ajuta careva il rog sa ma contacteze pe messenger [email protected]Pai de ce nu treci pur si simplu la orcad10? de unde stii ca sunt compatibile? cel putin la alte programe (DXP, adica Protel, de exemplu) nu prea pupa librariile. Link spre comentariu
cometa Postat Februarie 27, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2007 nu am orcad 10 netu imi merge f prost si nu pot sa dld ca ar trebui sa ashtept vreo 10 zile minimiar librariile stiu sigur ca is compatibile :smt003 Link spre comentariu
MifTy Postat Februarie 27, 2007 Partajează Postat Februarie 27, 2007 ... pai si daca-ti merge netu prost, crezi ca il iei mai repede daca ti-e trimis pe mail?? Link spre comentariu
cometa Postat Februarie 27, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2007 poi pe mess imi merge destul de bine insa pe situri nu pre si partea proasta ii ca nici nu am gasit biblioteca pe net Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum