Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

In sfarsit free energy este disponibila pt. toata umanitatea!

Metatron

Postări Recomandate

Să se înființeze un nou partid reprezentativ la nivel național ... deoarece e prea multă dobitocie online .

Editat de marian
Te rog fara expresii licentioase.
Link spre comentariu

Sectiunea este foarte utila pentru cei care sunt incepatori "intr-ale" tehnicii.Daca vor "sa asculte" ce spun cei mai experimentati, bine!Daca nu vor "sa asculte", iarasi "bine" dar sa nu spuna ca nu le-am  spus.Eu m-am "lecuit" de perpetuum mobile cannd mi-a dat sora mea cu cartea de fizica in cap.Eram in clasa a VII-a, citisem "Fizica distractiva" a lui Perelman si "descoperisem" un perpetuum mobile cu trei magneti.Doi magneti ficsi iar intre ei unul mobil, dadeai un "impuls" magnetului mobil si acesta trebuia sa oscileze "la infinit" intre cei doi magneti ficsi.Simplu!Nu?

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Altfel spus, sectiunea este un fel de paratrasnet intelectual, prin care se descarca în mod controlat "energia" acumulata în mintile hodinite.

Perfect exprimat!

Nici nu se putea mai bine, rezuma acest concept sau aceasta tendinta ,,mondena"!

Fiecare epoca, cu ,,cavalerii ei".

Stiinta este grea, practica este grea, teoria la fel.

De ce atatea greutati, intr-o viata de om?

Intreb si eu,  ca unul obisnuit cu greutatile vietii!

Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...

free energy aveau doar tractoristii pe vremuri,când se fura motorina cu butoaiele. Practic din Nimic aveau energie. 

pentru mine, free energy e atunci când vecinul are pierderi de temperatura prin pereți. deocamdată. in rest.. nu cred ca mai am vreun free energy. 

acum lăsând gluma deoparte, Free Energy (energie gratis) este si celula solara primita cadou, sau o eoliana mostenire. caci ma gandesc la a avea energie fara sa plătesc, si mai putin la legile din fizica..

Link spre comentariu

Mai bine luati-o pe asta:

https://ro.wikipedia.org/wiki/Big_Bang

La începuturi, cu circa 13,7 miliarde de ani în urmă, Universul încă nu exista. Ceea ce a existat a fost doar un punct de o natură cu totul specială, o așa-numită singularitate, ceva fără dimensiuni dar cu o energie infinită. La momentul "zero" acest punct a ieșit din starea lui de singularitate (încă nu se știe din ce cauză) și și-a manifestat uriașa energie printr-o inimaginabilă explozie, Big Bang-ul, care mai continuă și în ziua de azi.

Ceva fara dimensiuni intr-un univers fara dimensiuni (3+1) care inca nu exista.

Si unde mai pui ca toata floarea cea vestita a oamenilor de stiinta de azi, chiar accepta asa ceva.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Big Bang la fel ca si multe alte teorii despre univers si spatiu ( cosmos ) este doar atat, o teorie general acceptata despre ce s-a putut intampla, ce-i drept bazata pe observatii ( in special expansiunea ), insa in fapt nimeni nu poate dovedi factual exact ce si cand s-a intamplat, si cum anume ( nu contest big-bang_ul daca asta vi se pare ).

Si totusi nu vad legatura cu subiectul...

Link spre comentariu

Tocmai asta este - Universul nascut din Free Energy.

Acum nu va inchipuiti ca veti putea aprinde becurile cu Free Energy.....

Teoria Big Bang este studiata si para studiata, si pe aceasta baza de observatii si calcule matematice a fost dedusa si existenta materiei intunecate si a energiei intunecate asociate materiei.

Dar intelegerea acesteia nu este pentru oricine.

Orizontul de cunoastere este doar pana la gard. Ce este dincolo de gard nu exista....

Link spre comentariu

Acum 12 minute, DjLeco a spus:

O melodie frumoasa sa va delectati/de-stresati. Documentarul este superb, cine-si mai aduce aminte, a fost si la noi.

Vangelis, Heaven and Hell. Inca mai ascult cateodata chiar aceasta piesa de pe albumul  respectiv.

Am vazut de cel putin doua ori documentarul, o data la TVR si cel putin o data la televiziunea vecinilor din sud pe vremea cand in Ro se realiza Marea Unire a Telejurnalului de seara cu cel de noapte.... Inca imi amintesc cum explica el despre 2,... 3... si a 4-a dimensiune si cum dintr-o lume bidimensionala ar fi foarte greu de inteles un obiect tridimensional si cum la fel s-ar  intampla si in cazul nostru cu un obiect quadridimensioal vazut din lumea noastra tridimensionala... fantastic documentar!

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Eu stiu pe cineva si-a facut o instalatie free energy, destul de simpla, firul *special * din aliaj de cupru cu puritate 99% si acoperire polivinilclorid  a fost descoperita de electrica, fiind racordata inaintea contorului, de atuncea i-a trecut spiritul inventiv..... :rade:

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
La 04.11.2015 la 12:16, Metatron a spus:

Daca doresti Mariane poti sterge fulgerator topic ul,pe mine nu ma deranjeaza cu nimic,dar tin sa spun tuturor ca acest inginer iranian a oferit majoritatii guvernelor astfel de aparate care bineinteles au si fost ascunse publicului,pt. a nu se folosi de ele. Pai omul asta daca veti intra pe sait ul pe care vi l am dat,a tinut conferinte cu oameni care reprezinta guverne. Ce om neinsemnat ar putea sa faca astfel de propuneri unor guverne? Ganditi va un pic inainte de a sterge un topic,si nu va pripiti.

Perfect, ai ocazia sa demonstrezi ca acel "inginer", care intamplator arata occidenului ce tampit e, nu minte.

Constuieste dracia si te asteptam pe la noi cu ea.....  :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări