validae Postat August 29, 2016 Partajează Postat August 29, 2016 Când văd termenul de ,,bobină gravitațională,, mi se face greață..... Link spre comentariu
diamant Postat August 29, 2016 Partajează Postat August 29, 2016 (editat) Bobinezi gravitatia sau gravitezi bobinatia! Nanoinvelirea cu flacara...tare sau ce?! Poate nu stiati dar conform site-ului descoperirea foloseste la bratari si teleportare...da...da...teleP.O.R.T.A.R.E, prin bobinare pe capul faraonului sau in alt univers paralel sau serial. descoperirea secolului vine la casolete....Se iau 3 casolete(de plastic din dragonu") in care se pun 3 lichide de culori diferite dubioase si se amesteca cu niste cuvinte care sa para importante deoarece nu le-a invatat mai nimeni la scoala ci unii le-au mai auzit partial pe la emisiuni cu raci si planete. Se arunca in ele sarma(de cupru emailat) bobinata si se balaceste in sens.Se scoate si se pune la uscat pe ....sarma:) Se mai adauga tuburi de plastic, hartie si alte casolete si astfel obtinem o constructie ciudata in....tr-o apa...dupa care ...puteti uita. Editat August 29, 2016 de diamant Link spre comentariu
Marian Postat August 29, 2016 Partajează Postat August 29, 2016 SIngura expresie ce-mi vine in cap este "Doamne fereste"!... Link spre comentariu
Vizitator Postat August 29, 2016 Partajează Postat August 29, 2016 E multi prin gradina si toti merge desculti si tropaie prin noroiu!!! Link spre comentariu
ratza Postat August 29, 2016 Partajează Postat August 29, 2016 Mie-mi plac termenii folosiţi: tratamentul de aburire nano, reofor, GaNS, soarele şi condensatorii plasmatici, Fundaţia Keshe - Grupul R&D, învăţarea consumului. Credeam că am pierdut cîteva minute din viaţă citind aberaţiile, dar am rîs copios la gîndul că vreun dement ar putea băga chestia aia în priză ca să se înveţe cu consumul. Link spre comentariu
VEF Postat August 29, 2016 Partajează Postat August 29, 2016 (editat) Doamne, Doamne ce tampenii . Cum sa scoti tu curent din niste colaci de sirma bagati intr-o apa colorata cine zice ca se poate n-are nici o treaba cu electronica sau cu fizica unde mai pui ca e si periculos pentru cine n-a mai lucrat cu curentul . Aveti dreptate rubrica Perpetum mobile nu trebuie stearsa ca e buna ca sursa de amuzament dar totusi ar trebui mutata altundeva la Discutii diverse cel mai bine ca la Alimentatoare n-are ce cauta . Editat August 29, 2016 de VEF Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat August 29, 2016 Partajează Postat August 29, 2016 Uite ca au si manual in limba romana. M-am tot uitat dupa condesatorii plasmatici sa vad si eu o plasma da' ioc. Ce rol are acea minge de tenis de masa? Link spre comentariu
puriu Postat August 29, 2016 Partajează Postat August 29, 2016 In mod sigur, acasta problematica afost inventata de martienii care vor sa ne cucereasca. Mai intai trebuie sa ne tembelizam si sa ne consumam potentialul creativ in directii sterile, sa uitam ce stiau stramosii nostri si sa umblam dupa pokemoni.Un sfat: cand apare pe firmament un "mare savant" sau un "mare inventator" sa-l cautam imediat pe Internet. Nu pe YouTube, ci pe "Web of Science". Nu este o platforma free, dar universitatile si institutele sunt abonate si au acces. Aici este ca pe Google. Se scrie numele omului si se vede imediat tot ce a publicat in reviste serioase, de cate ori a fost citat, de catre cine si in ce articole. Daca este cazul, si ce inventii a brevetat. Cine nu apare aici, nu exista din punct de vedere stiintific.A popularize si a discuta despre cineva care nu exista, este pierdere de timp si de neuroni. Link spre comentariu
Ticu Postat August 30, 2016 Partajează Postat August 30, 2016 (editat) Mie-mi plac termenii folosiţi: tratamentul de aburire nano, reofor ... "Reofor" este un termen "antic" pentru fir (conductor) folosit intr-un circuit electric. Poate spune ceva despre autorul prostiutelor din materialul respectiv.Eu am auzit prima oara de el in armata, prin anii 70. Aveam impresia ca e de provenienta ruseasca, fiindca era asociat cu "slemafon" (cu s de la sarpe) = casca audio. Auzeam cate un maistru "S-a intrerupt reoforul slemafonului!".Totusi se pare ca provine de la francezi (sau mai degraba de la gali...). REOF'OR, reofori, s.m. Fir al unei pile electrice. [Pr.: re-o-] - Din fr. rh'eophore.Sursă : DEX'98 (58498) Editat August 30, 2016 de Ticu Link spre comentariu
Vizitator Postat August 30, 2016 Partajează Postat August 30, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=dkmp5Z4c9lE , incercati de la 1h30'. Escrocheria functioneaza de ani buni, preturile "generatoarelor minune" erau de la 500 la 5000 euro, este probabil ca frauda aceasta la nivel international sa fi ajuns la multe zeci de milioane de euro. Nu exista nici macar un "generator" dovedit a fi furnizat macar 1 watt in plus la iesirea sa fata de ceea ce intra, exista deja mandate pe numele lui Keshe, paypal le-a blocat conturile datorita multelor tepe reclamate, exista deja si o pagina pe facebook a celor fraudati https://www.facebook.com/groups/516335221862070/ , etc., etc., etc. Ca de obicei in aceste situatii, majoritatea "clientilor" nu reclama frauda din diversele motive cunoscute (rusine, lehamite, nepasare, multi dintre ei fiind dintre adeptii teoriilor "constipationiste" sau "free energy" la care nu pot renunta, etc.), insa in afara de miile de "clienti" frauda s-a extins si prin pacalirea unor investitori de buna credinta atrasi de "salvarea umanitatii" care bineinteles ca si-au pierdut si ei banii, pe langa vanzarile catre clientii obisnuiti rolul "fundatiei" in sine fiind chiar atragerea banilor acestora. Dupa parerea mea, chiar si numai simpla existenta a unei sectiuni numita Perpetuum mobile la... Surse de energie Elforum este o mare rusine pentru un forum ce se declara ca fiind al electronistilor, cu exceptia cazului in care in mod particular in Romania (sau pentru elforum) electronist ar insemna a fi idiot, analfabet ori absolvent a doar 4 clase primare, si este greu de inteles ce a putut fi in mintea celui care a propus sau a creat aceasta sectiune pentru electronistii mileniului trei... si ma mira si faptul ca este acceptata de catre mebrii forumului ca si cand ar fi ceva normal. Chiar daca (in discordanta cu ceea ce se intampla in mileniul trei in aceasta profesie) electronica pe elforum inseamna in proportie de peste 80% doar amplificatoare audio, alimentatoare, reparatii TV, balacareala romaneasca si bodega de de cea mai joasa speta, totusi in general -si indiferent de specializare- electronica implica un anumit nivel de profesionalism si seriozitate sub care nu trebuie coborat, chiar si pentru un forum cu minime pretentii de seriozitate acest nivel trebuie stabilit (prin regulament) si controlat (prin moderare) si nu lasat la discretia oricui, si mai ales nu trebuiesc create intentionat facilitati pentru coborarea lui precum se intampla cu insasi aceasta sectiune a forumului. Pe cand se va deschide pe elforum si o rubrica de astrologie, un horoscop, ceva..., ca sa stim dinainte -dupa zodia fiecaruia- daca si cand vor functiona montajele si cand nu?! In acest caz, un lucru sigur si adevarat va spun: mai ales trebuie sa avem grija atunci cand Mercur este in Pesti, in ziua aceea ne putem intoxica daca mancam peste! Link spre comentariu
franzm Postat August 30, 2016 Partajează Postat August 30, 2016 ... ma mira si faptul ca este acceptata de catre mebrii forumului ca si cand ar fi ceva normal. Prostia omeneasca este ceva normal si o acceptam ca atare. Link spre comentariu
puriu Postat August 30, 2016 Partajează Postat August 30, 2016 Termenul "reofor" vine din greaca veche si se traduce prin "face sa curga" sau "lasa sa curga".Electronica pe Elforum mai inseamna, mai nou, si "vanzari" la greu. Link spre comentariu
diamant Postat August 30, 2016 Partajează Postat August 30, 2016 (editat) Dupa parerea mea, chiar si numai simpla existenta a unei sectiuni numita Perpetuum mobile la... Surse de energie Elforum este o mare rusine pentru un forum ce se declara ca fiind al electronistilor, cu exceptia cazului in care in mod particular in Romania (sau pentru elforum) electronist ar insemna a fi idiot, analfabet ori absolvent a doar 4 clase primare, si este greu de inteles ce a putut fi in mintea celui care a propus sau a creat aceasta sectiune pentru electronistii mileniului trei... si ma mira si faptul ca este acceptata de catre mebrii forumului ca si cand ar fi ceva normal. Total de acord.Propun cu aceasta ocazie sa fie mutat acest topic la bodega si schimbat titlul in "tepe cu perpetuum i-mobile" sau free energy...not. Aria de free energy nu include doar tepele si sarlatanii.Energia solara sau eoliana este tot free. Editat August 30, 2016 de diamant Link spre comentariu
Marian Postat August 30, 2016 Partajează Postat August 30, 2016 Am mai spus-o si cu alta ocazie, o repet si acum. Inaintea aparitiei acestei sectiuni exista doar cea despre energia alternativa si periodic era poluata cu astfel de topicuri minune unde diversi utilizatori cu diverse interese sau lipsuri, promovau cu mare p[atos ideea de energie moca si perpetuum mobile. Vasile a decis sa infiinteze sectiunea asta ca sa se concentreze aici orice discutie despre acest subiect, pentru a nu se mai polua cealalta sectiune unde sunt totusi si topicuri serioase. Subiectul nu poate fi eradicat pentru ca dorinta de energie gratis este foarte frecventa si potenta, si cum educatia tehnica nu ajunge peste tot uniform, rezulta mituri urbane fara numar pe tema asta. Sectiunea aici de fata ofera o oportunitate regulamentara de a se exprima, celor care adopta subiectul asta, si totodata si de a se educa daca asta doresc. Existenta sectiunii nu este negociabila din cate stiu. Link spre comentariu
franzm Postat August 30, 2016 Partajează Postat August 30, 2016 Altfel spus, sectiunea este un fel de paratrasnet intelectual, prin care se descarca în mod controlat "energia" acumulata în mintile hodinite. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum