Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

In sfarsit free energy este disponibila pt. toata umanitatea!

Metatron

Postări Recomandate

"Grafenul" nu exista in natura, grafitul da, grafenul este numele dat unui strat de de grosimea unui atom, descoperit sau mai bine zis numit astfel de cel ce si-a dat seama cum poate face asta, acela cu scotch-ul ......

Link spre comentariu

Chinezii au deja in exploatare autobuze care se incarca in 10 secunde si produc supercondensatoare cu grafen de capacitati impresionante.

In maxim 3 ani vor fi pe piata normala automobile electrice cu baterii bazate pe asa ceva care se vor incarca prin recuperarea energiei la franare.

Franezi 10 secunde la vale si mai mergi 10 km si uite asa o sa avem free energy sau pe aproape.

Link spre comentariu

Chinezii au deja in exploatare autobuze care se incarca in 10 secunde si produc supercondensatoare cu grafen de capacitati impresionante.

In maxim 3 ani vor fi pe piata normala automobile electrice cu baterii bazate pe asa ceva care se vor incarca prin recuperarea energiei la franare.

Franezi 10 secunde la vale si mai mergi 10 km si uite asa o sa avem free energy sau pe aproape.

Asta da "perpetuum mobile", acei 10 Km ii parcurge tot la vale? :) ai naibii de chinezi........

Link spre comentariu
Vizitator fanincurcalume

daca cineva ar construi un dispozitiv care sa genereze asa zisa energie free ar fi sarutat peste tot de toti marii conducatori ai lumii,motivul fiind foarte simplu ,inventia ar fi cea mai mare vaca de muls,free energy devenind free tax ,deci adio energie gratis va fi imediat taxata cuantumul sumei va fi plus minus costul energiei actuale dar nu vor mai avea nici o cheltuiala pe spatele lor,nu vor avea nici o obligatie daca ti se strica generatorul si nu ai curent,nu vor avea nici un electrician de platit si nici macar un metru de cablu s-au stilp de sustinere,nu mai pui la socoteala iluminatul public si transportul energiei cablurile subterane disparind asa ca ma baieti pina acum nimeni nu a produs sau publicat un free generator,teoria conspiratiei fiind doar teorie

Link spre comentariu

Ei na,gasesc ei ceva .Automobilul electric minune care chiar functioneaza ok are acumulatorii asa de scumpi incat nu se cumpara ci se inchiriaza contra unei taxe lunare.deci nu bagi benzina,curentul/km e mai ieftin decat benzina dar daca socotesti si abonamentul pentru acumulator...de aia va e teama ca nu gasesc cum sa ia banii?

Link spre comentariu

Antimaterie numita materie primordiala, materie intunecata numita gauri negre!!! Uau, asta o mai avea frati sau e singur la parinti??!

Asta se numeste ''salata de cuvinte''. Amesteci cuvinte savante, despre care nu ai habar, cu vorbele tale, rezultind un discurs pseudoacademic iar fraierii te cred imediat: uite domne, stie ce vorbeste!

Editat de icar
Link spre comentariu

Am vazut de curand pe net , cica materia intunecata este o forma de energie care se afla in spatiul gol dintr-o galatie (intre planete), nu peste tot .NCica s-a reusit depistarea ei cu telescopul.Arata ca un efect de lentila , adica distorsioneaza imaginea din spatele ei cu un efect rotunjit.

Nu se afla peste tot si ar fi responsabila de gravitatia diferitelor planete.Pe de alta parte black hole arata cu totul altfel si inghite absolut orice .

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
Vizitator robertaccess

Salutare,

Nu ca asi tine cu unii sau cu altii, dar sigur nu o sa inventezi ceva din cartile de fizica sau chimie, ci trebuie sa gandesti putin mai in afara cutiei, fapt pentru care majoritatea  te considera prost sau nebun. Istoria ne dovedeste...

Aici vreau sa imi spune-ti si mie de ce multe inventii ale lui Tesla de ex. au fost si sunt ultrasecrete, de ce acceleratorul de particule produce mai multa energie decat consuma si de ce nu poti folosi energia gratuita a unui magnet? Apropo, magnet cu un singur pol exista de ceva vreme (vezi in interiorul HDD-ului)...

Link spre comentariu

Cine a zis că acceleratorul de particule produce mai multă energie decât consumă, că pe asta încă nu am auzit-o ?

Şi magnetul cu un singur pol nu se găseşte în niciun caz în HDD-uri, poţi testa cu busola asta.....

Nici nu era nevoie de magnet monopolar acolo.

Link spre comentariu

Apropo, magnet cu un singur pol exista de ceva vreme (vezi in interiorul HDD-ului)...

Da, magneti de-un pol chiar exista. Dar nu stiu daca în interiorul HDD-ului. Nu le cunosc pretul alora din HDD ;-)

Link spre comentariu

@robertacces,daca unele inventii ale lui Tesla sunt ultrasecrete,de unde stii tu de ele?De unde stii ca produce mai multa energie decat consuma acceleratorul de particule?Unde ai vazut magneti cu un singur pol?Ori esti foarte informat si apartii unei elite initiata in multe din secretele omenirii(si daca e asa zau ca nu vreau sa am de-a face cu tine)ori esti profesor doctor docent la academia Youtube.Poti sa imi mai ,,spu-i" cateva secrete detinute de tine?De exemplu as vrea sa stiu daca exista esenta de apa calda,am auzit ca asa ceva s-a descoperit de pe la 1800 ,pui o picatura la o galeata de apa si obtii apa fierbinte le 80grade c.

Link spre comentariu

Mare e "academia youtube" si multi ii sar gardul.Acceleratorul de particule consuma "o gramada" de energie si "produce particule de inalta energie dar de la cativa GeV la megawatii consumati e drum lung, mai ales ca o parte din acesti GeV se datoreaza defectului de masa.Monopolii magnetici(magneti cu un singur pol) inca n-au fost descoperiti, exista o teorie cum ca ar fi existat imediat dupa "Big-Bang" dar aceasta teorie inca nu e confirmata.Despre Tesla ... nu mai zic decat ca a fost o minte stralucita care la batranete a cam luat-o razna.

Link spre comentariu

Intre "ganditul in afara cutiei" si prostia sa crezi ca orice e posibil fiindca ai fost repetent la fizica , e o diferenta cam mare pe care unii nu o realizeaza . Inventatorii din trecut care au schimbat lumea erau niste genii care isi cunosteau perfect domeniul , nu niste prosti care din nestiinta au crezut ca niste lucruri sunt posibile. Tot ce au facut au demonstrat cu calcule , demonstratii , etc , nu cu povesti nevericabile pe internet si youtube . Asta din urma e "stiinta prostilor"

Editat de Depanatoru
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări