Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

In sfarsit free energy este disponibila pt. toata umanitatea!

Metatron

Postări Recomandate

te asigur ca urmeaza ....iar pe feisbuk sunt multe experimente practice ...cum ziceam se merge la pas ...e drept eu sunt mai la urma ,mai nepriceput dar am realizat si eu bobinele si cele trei giste ! de fapt am facut mai multe ...iar daca cineva nu posteaza inaintea mea cu siguranta va voi tine la Magravs !- curent ...ce supersatisfactie o sa am cind va voi inchide gura la aia mistocari ! alea care sunt glumete le admit ...da alea nesimtite ....! stiu ca aveam si eu deschis un topic in legatura cu Keshe dar l-ai sters ...erau doar doua video importante ,iar pe atunci nu intelegeam procesul , dar acum da . Scopul meu este de fapt revelatia , pt ca si voi sa experimentati trecerea de la electron la neutron ! ...in rest toata stima pt munca voastra complicata ...si rog sa nu-mi fie luat nimic ca afront . Deja am rezultatul din viitor , deja radiez de un soi de plasma deosebit de vesel ...iar daca unii il percep ....inseamna ca asa e ! 

Link spre comentariu

te asigur ca urmeaza ....iar pe feisbuk sunt multe experimente practice ...cum ziceam se merge la pas ...e drept eu sunt mai la urma ,mai nepriceput dar am realizat si eu bobinele si cele trei giste ! de fapt am facut mai multe ...iar daca cineva nu posteaza inaintea mea cu siguranta va voi tine la Magravs !- curent ...ce supersatisfactie o sa am cind va voi inchide gura la aia mistocari ! alea care sunt glumete le admit ...da alea nesimtite ....! stiu ca aveam si eu deschis un topic in legatura cu Keshe dar l-ai sters ...erau doar doua video importante ,iar pe atunci nu intelegeam procesul , dar acum da . Scopul meu este de fapt revelatia , pt ca si voi sa experimentati trecerea de la electron la neutron ! ...in rest toata stima pt munca voastra complicata ...si rog sa nu-mi fie luat nimic ca afront . Deja am rezultatul din viitor , deja radiez de un soi de plasma deosebit de vesel ...iar daca unii il percep ....inseamna ca asa e ! 

Deci sa inteleg ca esti din spirala si ai fost integrat in ABSOLUT.

Pune si tu o poza cu ce ai lucrat poate te putem ajuta.

Tu trebuie doar sa ne poti spune ce vrei.

Link spre comentariu

Spirale, linii, cercuri. Ca doar nu degeaba este

Cred că și Gregorian Bivolaru are oareșce contribuție la construirea generatorului de energie ''moca'', ''proiectînd'' pe cerul înnorat spirala perfectă.

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu

shi...Metatron ai  construit bobinele alea deja frigiderul e alimentat ?

si cand ma gandesc ce facturi platesc eu degeaba la stat :(

daca as avea si eu niscai "plasma capacitor" de-aia ca in schema..ca diode am vazut ca nu trebuie, ca vine curentu direct polarizat si fara cocoloase. direct din bobina.

mai demult am facut si eu un experiment , am bagat o bobina in priza, si brusc a aparut curent pe alte doua sarme.

si in ziua de azi vine curentul de acolo..doar ca nu stiam de ce.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...

Iata si primele rezultate pozitive ,in romaneste . Energia moca ,libera ,gratis , este absorbita din spatiu ,in stratul de grafen depus in stare nanometrica pe firele instalatiei electrice pilot . Energia depusa va fi cantitativ , direct proportionala cu, suprafata de grafen depus pe fire . Superamplificatorul ,poate fi conectat si la bateria auto ,iar in timp ,toata instalatia electrica a masinii va fi nanoinvelita cu grafen .A fost experimentata si bobina monofilara plata Tesla , care atasata atit pe minusul ,cit si pe plusul bateriei ,ofera un plus de energie .care se simte in apasarea acceleratiei pedalei ,cursa fiind mai mica,iar zgomotul motorului mai redus ..Grafenul produs va nanoinveli in timp toata masina , motor , plastice ,fiare ,fire. Antigravitatia ramine deocamdata secret , fiindca prostii ,nu merita sa afle de ea .

Editat de marian
Link spre comentariu

V-as spune un banc, facand analogie la ce se petrece aici:

Se duce Gogu intr-o duminica la pescuit, stand el pe malul apei, si plictisit de faptul ca prada intarzia sa apara, apare un nene mai pitic:

-ce faci, nu trage?

-pai nu prea.

-tu stii cine sunt eu?

-nu!

-pai eu sunt piticul baltii, nu ai auzit de mine?

-nu!

-pai eu pot sa-ti indeplinesc orice dorina!

-da???!! pai in cazul asta as dori, cand ajung acasa sa gasesc in dormitor o valiza plina cu bani, si in locul nevesti-mi o gagica buna rau la vreo 20 de ani.

-bine, se rezolva, dar pentru asta va trebui sa faci si tu ceva pentru mine!

-ok,spune!

-stii, eu sunt cam singur pe aici pe balta, si rar cand mai vad si eu pe cineva, as dori sa faci dragoste cu mine!

-indignat, Gogu statu un pic pe ganduri, se uita stanga dreapta, nu era nimeni. Fie, zise el, pana la urma ce am de pierdut.

Trecu piticu baltii la treaba, si o tinura asa vreo ora, dupa ce terminara, piticul ridica pantalonii si da sa plece, la care Gogu:

-hei, stai asa, cu dorinta mea cum ramane?

-Gogule, am uitat sa te intreb, cati ani ai?

-am 50 de ani.

-pai bine ma Gogule, si tu la 50 de ani mai crezi in piticul baltii?

Acesta a fost un banc, tratati-l ca atare....scuze de offtopic. 

Link spre comentariu

Am vazut filmuletul .... si am niste intrebari

1. De ce nu se foloseste un singur consumator costant ( gen un bec ) ?

2. De ce nu este credibil ce scoate ala din priza si baga din nou fara ?

3. De ce masuratorile se fac cu o mizerie de 100 ron ( sau cat o costa ) si nu cu aparate de masura specializate ( a se intelege credibile )

As dori niste raspunsuri .. asta binenteles daca se vrea si daca NU AVETI NIMIC de ascuns

Link spre comentariu

Domnu 7apte nu iau in ras ceea ce spuneti,dar pana sa ajungeti aici ati incercat si sfera din 62 de hexagoane?.Inainte sa-l cunosc pe Marius Arghilescu aveam mereu tendinta sa ma amuz,chiar si dupa ce am avut prima intalnire cu dansul.Insa dupa mai mult timp de colaborare am inceput sa-mi dau seama ca omul si oamenii de pe langa el nu sunt nebuni,ba din contra.Probabil si dvs faceti parte dintr-un grup de oameni cu un nivel de inteligenta mult peste medie.Ceea ce se vrea a face se confunda cu pertuum mobile din cauza cunoasterii limitate.Ca si sfat :incetati a mai posta pe astfel de teme pentru ca vedeti foarte bine .....reactia.Bineinteles ca cei ce au luat in ras au cunostinte fondate,experienta,sunt ingineri in adevaratul sens al cuvantului dar doar atat nu mai mult.Ei acum sunt inteligenti pe munca celor ce cu mult timp inainte puteau fi omorati pentru ceea ce spuneau asa ca ati scapat ieftin cu cateva glumite.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări