costi75 Postat Octombrie 10, 2020 Partajează Postat Octombrie 10, 2020 La 29.08.2016 la 15:50, diamant a spus: Bobinezi gravitatia sau gravitezi bobinatia! Nanoinvelirea cu flacara...tare sau ce?! Poate nu stiati dar conform site-ului descoperirea foloseste la bratari si teleportare...da...da...teleP.O.R.T.A.R.E, prin bobinare pe capul faraonului sau in alt univers paralel sau serial. descoperirea secolului vine la casolete....Se iau 3 casolete(de plastic din dragonu") in care se pun 3 lichide de culori diferite dubioase si se amesteca cu niste cuvinte care sa para importante deoarece nu le-a invatat mai nimeni la scoala ci unii le-au mai auzit partial pe la emisiuni cu raci si planete. Se arunca in ele sarma(de cupru emailat) bobinata si se balaceste in sens.Se scoate si se pune la uscat pe ....sarma:) Se mai adauga tuburi de plastic, hartie si alte casolete si astfel obtinem o constructie ciudata in....tr-o apa...dupa care ...puteti uita. Domnule sa mai veniti cu astfel de concluzii....am ras de m-am astupat... Cat despre adeptii acestei teori sunt precum martorii lui ..... Cred cu frenezie in ceva nedemonstrat si mai vor sa convinga si pe altii. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 10, 2020 Partajează Postat Octombrie 10, 2020 Puriu, Sau reflexia si refractia 'concomitenta' a unui singur foton... Mie-mi scapa ceva. Da' nu-i problema. Incep sa ma obisnuiesc cu ideea. Link spre comentariu
Marian Postat Octombrie 10, 2020 Partajează Postat Octombrie 10, 2020 Costi alta treaba nu ai decat sa resuscitezi o discutie din 2016? Link spre comentariu
Усилитель Postat Octombrie 10, 2020 Partajează Postat Octombrie 10, 2020 Free energy ara ala care-ti fura bateria de la masina.... Link spre comentariu
Усилитель Postat Noiembrie 6, 2020 Partajează Postat Noiembrie 6, 2020 In timp ce verzii marseaza pe introducerea tot mai larga a energiei nepoluante ,sunt probleme cu ....ramasitele .Obiectele de fibra de sticla nu se prea pot recicla ,asa ca sunt ingropate, poluind grav ! Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 6, 2020 Partajează Postat Noiembrie 6, 2020 Cred că se putea da o utilizare mai practică acelor pale, decât îngroparea lor pe câmp.De exemplu, stabilizarea plajelor, sau a dealurilor cu pericol de alunecare, prin îngroparea lor din loc în loc.Deşi e posibil ca şi plasarea lor sub forma aceea să fie tot din raţiuni de stabilizare a solului. Link spre comentariu
Marian Postat Noiembrie 7, 2020 Partajează Postat Noiembrie 7, 2020 https://www.compositesworld.com/articles/perhaps-were-getting-closer-to-fiberglass-recycling Link spre comentariu
gica70 Postat August 9, 2021 Partajează Postat August 9, 2021 La 12.01.2016 la 16:13, of-of a spus: Chinezii au deja in exploatare autobuze care se incarca in 10 secunde. Nu tine neaparat de acest subiect sau de vechimea sa ci de faptul ca am mai vazut asemenea afirmatii si cu alte ocazii. Sa ne imaginam ca, dupa incarcare, "golim" acumulatorul tot in 10 secunde. Credeti ca fac fata bornele acumulatorului? Reteaua va face fata presupunand ca acele autobuze nu sunt puse pe rand la incarcare? Link spre comentariu
modoran Postat August 9, 2021 Partajează Postat August 9, 2021 Si in alea 10 secunde tine bateria pana la urmatoarea statie, nu ? Apoi iar se incarca 10 secunde si tot asa ... Link spre comentariu
Marian Postat August 9, 2021 Partajează Postat August 9, 2021 Cine crede basme din astea nu prea are ce sa caute in electronica. Link spre comentariu
Stefan Postat August 9, 2021 Partajează Postat August 9, 2021 Va zic eu că se poate încărca in 10 secunde, nu vă spun cu ce se încarcă pentru că o să descoperiți singuri în clipul de mai jos. Sper ca mașinile chinezești, vândute sub brand "românesc", să nu aibă aceeași soartă. Link spre comentariu
aurel70 Postat August 9, 2021 Partajează Postat August 9, 2021 Eu cred ca autobuzele chinezesti se pot incarca in 10 secunde.....Chinezii sunt mici si iuti, se urca repede in autobuz! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum