Vizitator Muresanu Sorin Postat Noiembrie 2, 2015 Partajează Postat Noiembrie 2, 2015 buna am construit un cuptor de polimerizare vopsea pulbere are dim ..inalt 2m, lat 1m, adanc 1,5 m peretii sunt din tabla galvanizata cu izolatie din vata bazaltica de 10 cm am 6 rezistente de 1500w inca nemontate si mai am un controler temperatura, din asta>>> Features :1M K Thermocouple Probe:Sensor diameter : 4.5mmCable Length : 1MTemperature rang : 0-400℃Thread size : M6*1.25Internal Insulation : FiberglassExternal Shielding : Insulated ShieldingTemperature Controller:Dimensions:48mm×48mm×110mm(APP)Measuring accuracy: ±0.5%FSCold-end compensation tolerance: ±2℃(can be modified by software in 0~50℃)Resolution: 14 bitSampling cycle: 0.5 SecProcess value (PV), Setting value (SV)Output, alarm and self-tuning can be indicated by: LEDPIN control (including ON/OFF, step-type PID and continuous PID)Self-tuning controlRelay output: contact capacity 250V AC 3A (resistive load)Voltage pulse output: 0/12V (suitable for solid state relay SSR)Alarm function output: 2 wayContact capacity of output: 250V AC 3A (resistive load)Setting value (SV): identical to measuring range (PV)Proportional band (P): 0~full range (ON/OFF control when set to 0)Detective temperature range:0 to 400℃Insulation resistance: >50M ohm(500V DC)Insulation resistance: 1500V AC/minPower Consumption: 10 VAService environment: 0~50℃,environment with no corrosive gas 30~85% RHPlease assure that you are familiar with this product before you buy, because the manual we offer is Chinese.Package Include:1X digital PID temperature controller1X K thermocouple de ce as mai avea nevoie si cum ar trebuii sa arate schema electrica ? multumesc anticipat Link spre comentariu
nibi Postat Noiembrie 3, 2015 Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 un ssr (solid state relay) , un timer,sigurante,un intrerupator general... urmareste postul de pe forum " cuptor pentru"vopsire" cu pulbere" Link spre comentariu
lucian_v Postat Noiembrie 6, 2015 Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 Salut, Am tot cautat acest topic de care spui dar nu am reusit sa il gasesc... Ti as fi recunoscator daca l-ai putea posta aici Multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum