Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Circuit controler invertor lcd tv SG3525AN

Vizitator firicel68

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ANDRASONI LUCIAN

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

SG3525AN este controller sursa ,in partea de invertor aveti alt integrat, spuneti-ne care este si va ajutam .Care este codul placii? (Este sursa VESTEL de genul 17PWxx?)

"PULSE WIDTH MODULATOR CONTROL CIRCUITS" ~SG3525AN

Editat de ANDRASONI LUCIAN
Link spre comentariu
Vizitator firicel68

In primul rand tin sa v-a multumesc pentru bunavointa de a-mi raspunde.Intradevar m-ai este un integrat langa cel mentionat in topic, cu seria D78F9222CX.Nu detin si nici nu am gasit schema la acest invertor,dar din constatarea vizuala pe placa invertor acest ci SG3525AN controleaza un traf driver care la randul lui comanda tranzistorii fet FQPF9N50CF doi la numar din invertor.Nu stiu daca placa sursa+invertor este de la VESTEL,dar codul placi este IPOS 150  REV:1.8. Cu respect.

Link spre comentariu
Vizitator firicel68

Multumesc (miticamy) pentru atasament,in baza schitei trimise s-a rezolvat pe cale naturala,conzii EC17 si EC18 de 10 mF 450V  uscati total de vlaga.Cu stima si multumesc mult de ajutor !!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări