Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

CNC frezare pcb-uri

Myhayxx

Postări Recomandate

Buna seara,

vreau sa construiesc un CNC (3 axe) pentru frezare PCB-uri. Acest CNC o sa fie un proiect pentru scoala si de aceea vreau sa aiba cat mai multe componente construite de mine.pentru inceput vreau sa achizitionez mpp-urile si sa execut driverul pentru ele.Ca si driver am gasit exemplul din pdf-ul atasat doar ca nu contine schema electrica :84 .Daca detine cineva o schema functionala pentru constructia driverului si o poate posta.. Nu mi-ar strica cateva sfaturi pentru achizitionarea mpp-urilor (unipolare cu 6 fire sau cu 8?). Mppu-rile cati Nm trebuie sa aibe pentru a functiona bine CNC-ul? Avand in vedere ca este doar un proiect de scoala nu trebuie sa iasa ceva foarte scump, doar sa fie funcional.

orice sfat  este binevenit.

imi cer scuze pentru post am gresit sectiunea ... era hardware si la constructia CNC-urilor. daca poate muta un moderator postarea..

inca odata imi cer scuze

cnc3axdoc.pdf

Editat de Myhayxx
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Myhayxx

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări