Vizitator Alexandru Horatau Postat Noiembrie 2, 2015 Partajează Postat Noiembrie 2, 2015 Salut am si eu un sistem 5.1 si cand il am conectat la pc se aude un bazait urat in sateliti, iar cand scot jack-urile din pc nu se mai aude niciun fel de bazait. Ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi ce as putea face sa nu se mai auda bazaitul acela stresant ? Link spre comentariu
sesebe Postat Noiembrie 2, 2015 Partajează Postat Noiembrie 2, 2015 Pune-le in aceeasi priza. Incearca si sa le inversezi in priza (aceeasi priza). Foloseste o priza cu impamintare FUNCTIONALA. Mai ai si altceva conectata la sistem? Link spre comentariu
Vizitator Alexandru Horatau Postat Noiembrie 2, 2015 Partajează Postat Noiembrie 2, 2015 Nu mai am altceva conectat la sistem, si priza pe care o folosesc nu are impamantare. Link spre comentariu
naetv Postat Noiembrie 2, 2015 Partajează Postat Noiembrie 2, 2015 daca il conectezi la alta sursa - telefon , un MP3 - tot asa face ? Link spre comentariu
vulpoiu Postat Noiembrie 2, 2015 Partajează Postat Noiembrie 2, 2015 Intrerupt cablu semnale audio in special cel de ecranare,mufa jak,mufa mama RCA din sistem se dezlipeste actionata mecanic foarte des,daca le depasesti pe acestea atunci este sursa de semnal audio. Link spre comentariu
Vizitator Alexandru Horatau Postat Noiembrie 2, 2015 Partajează Postat Noiembrie 2, 2015 daca il conectezi la alta sursa - telefon , un MP3 - tot asa face ? nu face la fel la un telefon am incercat Intrerupt cablu semnale audio in special cel de ecranare,mufa jak,mufa mama RCA din sistem se dezlipeste actionata mecanic foarte des,daca le depasesti pe acestea atunci este sursa de semnal audio. nu e intrerupt nicaieri am verificat toate cablurile Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 2, 2015 Partajează Postat Noiembrie 2, 2015 Atunci trage o împământare corectă la priza cu PC-ul, că de acolo se trag multe belele.Vezi că dacă dai semnal video la un TV LCD din PC-ul alimentat fără împământare, poţi buli rău TV-ul. Au păţit-o câţiva de aci, de pe forum.....fiindcă între Fază, Nul şi carcasa PC-ului sunt montaţi doi condensatori de deparazitare, care în lipsa împământării aplică 110Vc.a (dar la curenţi mici) pe carcasa PC-ului şi pe tresa cablurilor audio-video.Care sunt totuşi suficienţi să afecteze circuitele sensibile de la intrarările audio/video... Link spre comentariu
Vizitator Alexandru Horatau Postat Noiembrie 2, 2015 Partajează Postat Noiembrie 2, 2015 Atunci trage o împământare la priza cu PC-ul că de acolo se trag multe belele.Vezi că dacă dai semnal video la un TV LCD din PC-ul alimentat fără împământare, poţi buli rău TV-ul. Au păţit-o câţiva de aci, de pe forum.....între Fază, Nul şi carcasa PC-ului sunt montaţi condensatori de deparazitare, care în lipsa împământării aplică 110Vc.a (dar la curenţi mici) pe carcasa PC-ului şi pe tresa cablurilor audio-video Mersi pentru informatia asta, chiar nu stiam si am bagat de multe ori tv.ul la pc, dar din fericire nu s-a intamplat nimic si pt chestia cu boxele inseamna ca impamantarea e principala buba si trebuie sa o rezolv. Multumesc pentru explicatii sa ai o seara buna Link spre comentariu
vulpoiu Postat Noiembrie 2, 2015 Partajează Postat Noiembrie 2, 2015 Alt motiv de distorsie audio ar fi sa verifici condesatorii de filtraj din sursa alimentari finalilor sateliti,tipic 9 respectiv 12 v.Sau m-ai poate fi unul din grupul a 2 s-au 4 finali audio ars(defect) depinde de sistem ce integrate are in amplificarea finala pe cei 4 sateliti.Sunt sisteme audio care au finali individuali pe fiecare satelit,si sunt care au grupate cate 2 finali stereo adica 1x2 per final audio,succes. Link spre comentariu
naetv Postat Noiembrie 3, 2015 Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 (editat) Atunci trage o împământare corectă la priza cu PC-ul, că de acolo se trag multe belele.Vezi că dacă dai semnal video la un TV LCD din PC-ul alimentat fără împământare, poţi buli rău TV-ul. Au păţit-o câţiva de aci, de pe forum.....fiindcă între Fază, Nul şi carcasa PC-ului sunt montaţi doi condensatori de deparazitare, care în lipsa împământării aplică 110Vc.a (dar la curenţi mici) pe carcasa PC-ului şi pe tresa cablurilor audio-video.Care sunt totuşi suficienţi să afecteze circuitele sensibile de la intrarările audio/video... împământarea nu mai foloseste in casa decit la PC si la unele ustensile de bucatarie plus masina de spalat , adica tot ce are stecker schuko - cu tv alimentat poate pati acelasi lucru si cu priza cu impamintare , tv-urile noi nemaiavind cabluri cu impamintare Alt motiv de distorsie audio ar fi sa verifici condesatorii de filtraj din sursa alimentari finalilor sateliti,tipic 9 respectiv 12 v.Sau m-ai poate fi unul din grupul a 2 s-au 4 finali audio ars(defect) depinde de sistem ce integrate are in amplificarea finala pe cei 4 sateliti.Sunt sisteme audio care au finali individuali pe fiecare satelit,si sunt care au grupate cate 2 finali stereo adica 1x2 per final audio,succes. daca a incercat cu alta sursa si nu mai face , se exclud problemele in sistemul 5.1 , ramine iesirea de la pc - poate chiar mufa jack Editat Noiembrie 3, 2015 de naetv Link spre comentariu
Vizitator Alexandru Horatau Postat Noiembrie 3, 2015 Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 (editat) împământarea nu mai foloseste in casa decit la PC si la unele ustensile de bucatarie plus masina de spalat , adica tot ce are stecker schuko - cu tv alimentat poate pati acelasi lucru si cu priza cu impamintare , tv-urile noi nemaiavind cabluri cu impamintaredaca a incercat cu alta sursa si nu mai face , se exclud problemele in sistemul 5.1 , ramine iesirea de la pc - poate chiar mufa jack eu inainte am avut alt sistem si se auzea si in acela un bazait dar nu asa de tare, se auzea mai incet, ma gandesc sa schimb placa audio Editat Noiembrie 3, 2015 de Alexandru Horatau Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum