Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tranzistor de putere, sute de A?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Valorile scad la 90 grC fata de 25 grC, ba chiar la jumatate. Eu personal interpretez curba de CC, care e cea mai sigura din punctul meu de vedere.

Imi spui si mie cum respecti conditiile (parametrii) din SOA?     TC = 25°C,...

Nu toate graficele SOA sunt la 25 grC, iti dau un exemplu simplu, urmareste pdf-ul batranului 2N3055, graficul SOA e dat pentru o temperatura a jonctiunii de 200 grC.

Link spre comentariu

Nu toate graficele SOA sunt la 25 grC, iti dau un exemplu simplu, urmareste pdf-ul batranului 2N3055, graficul SOA e dat pentru o temperatura a jonctiunii de 200 grC.

Atenție , mare atenție !!! Am mai scris pe undeva , la Amplificatoare cred . 

Nu confundați temperatura capsulei la care se face testul SOA cu temperatura virtuală a joncțiunii pentru care se trasează curbele . 

Toate testele SOA se fac în condiția de ”radiator infinit” , adică Tc = 25°C. Curbele determinate de disipație - regiunea II din graficul SOA - sunt calculate pentru Tj = Tjmax, unde Tjmax este cel din Valori limită absolute

În regiunea respectivă graficul garantează că , la o temperatură a capsulei de 25°C , dacă se aplică X volți * Y amperi timp de Z secunde ,joncțiunea nu depășește Tjmax!

Editat de UDAR
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări