niceguy12 Postat Noiembrie 2, 2015 Partajează Postat Noiembrie 2, 2015 Salut, am si eu o problema cu programarea unor microcontrolere 16f88. deci problema sta cam in felul urmator am un programator pickit2 clona cu care am mai scris cateva picuri 12f629 fara probleme dar de vreo cateva zile ma chinui sa scriu un 16f88 si nu reusesc neam, deci il scrie spune ca e ok il verific si eu si spune ca e ok dar nu functioneaza, am facut un bacup de pe pic sa vad daca ceea ce este pe el e la fel cu ceea ce iam dat eu sa scriu si surpriza nu e la fel pur si simplu nu stiu unde e greseala ori picurile nu sunt bune(am probat pe 3 microcontrolere si la fel face). atasez o schema dupa cum am conectat firele la pickit si la microcontroler, nu am soclu ma folosesc de breadboard. Link spre comentariu
Liviu M Postat Noiembrie 2, 2015 Partajează Postat Noiembrie 2, 2015 In general cand pickit zice ca ce a scris e ce a primit, de obicei are dreptate. N-ai dat detalii suficeinte: - codul e protejat la citire? - bitii de configurare sunt setati in cod sau trebuie setati in programator? Daca e ultima varianta, esti sigur ca i-ai setat bine? Link spre comentariu
niceguy12 Postat Noiembrie 2, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2015 nu ma pricep sa scriu coduri, pur si simplu am luat de pe net hex`ul si l`am scris pe microcontroler. am probat si cu alt cod cum spui tu de la alti colegi carora le merge. atasez in format txt ca hex nu ma lasa, cele doua coduri. aici se gaseste celalalt topic cu ceea ce vreau sa fac http://www.elforum.info/topic/61614-vumetru-cu-pic-16f88/?view=getnewpost vum505hex.txt vumetru.txt Link spre comentariu
Dan57 Postat Noiembrie 2, 2015 Partajează Postat Noiembrie 2, 2015 nu ma pricep sa scriu coduri, pur si simplu am luat de pe net hex`ul si l`am scris pe microcontroler. am probat si cu alt cod cum spui tu de la alti colegi carora le merge. atasez in format txt ca hex nu ma lasa, cele doua coduri. aici se gaseste celalalt topic cu ceea ce vreau sa fac http://www.elforum.info/topic/61614-vumetru-cu-pic-16f88/?view=getnewpost Uite aici un forum unde sa dezbatut aceiasi problema si s-a gasit si rezolvarea. Succes. "http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=2305376" Link spre comentariu
niceguy12 Postat Noiembrie 2, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2015 daca mut jumperul de la pickit pe 3,3v nu imi recunoaste neam microcontrolerul.... Link spre comentariu
Liviu M Postat Noiembrie 2, 2015 Partajează Postat Noiembrie 2, 2015 Da, eu n-am nici o idee. Link spre comentariu
niceguy12 Postat Iulie 10, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2016 Salut, e cineva din GL care sa ma ajute sa programez pic`ul asta ca la mine nu vrea neam.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum