Vizitator romangeorge Postat Februarie 26, 2007 Partajează Postat Februarie 26, 2007 Salut. Vreau sa citesc datele din procesorul at89s52 de la un laser pentru a putea schimba textul pe care il scrie laserul dar cred ca procesorul este securizat pentru ca nu merge. Are cineva idee daca exista vreun program sau o alta solutie pentru a putea vedea datele din procesor ? Am incercat si la aia de la conex electronic dar nici aia nu l-au putut citi. Multumesc mult si daca ma poate ajuta cineva i-as fi recunoscator :prayer: Link spre comentariu
Vizitator musaraf Postat Februarie 28, 2007 Partajează Postat Februarie 28, 2007 Daca inainte s-a incercat citirea numai cu programator ISP, s-ar putea sa nu se fi putut citi ptr ca are un fuse setat mai altfel (ex SPIEN disabled, pinul de /RESET configurat ca pin normal etc.) Daca asta-i problema, se poate citi cu un programator paralel. Comparatie intre programatoare ISP si paralele la: http://elm-chan.org/works/avrx/report_e.html#AVRXP Fiind insa un produs comercial, probabil ca are un bit de protectie setat, si in cazul asta nu sint sigur, dar cred ca nu poate fi citit decat cu tehnica SciFi (schema interna, microscoape, sonde logice in interiorul uC etc). Link spre comentariu
Vizitator romangeorge Postat Martie 17, 2007 Partajează Postat Martie 17, 2007 am incercat dar tot nu merge. Multumesc mult si daca mai are cineva vreo idee ar fi excelent ca chestia cu taierea integratului nu prea cred ca o reusesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum