ANDRASONI LUCIAN Postat Noiembrie 2, 2015 Partajează Postat Noiembrie 2, 2015 (editat) Asta ne demonstreaza nivelul la care suntem...se va mai vorbi un pic, televiziunile vor avea rating, se vor duce romanii la moaste sa-i pupe-n cur pe diversi "preafericiti" (pe care nu i-am auzit sa se exprime pe subiect) dupa care vor merge la meci, mici, bere, seminte si ragaituri... Sa-i ierte D-zeu pe cei 30 (deocamdata...din pacate mai sunt multi in stare critica) si sincere condoleante famililor apartinatoare celor plecati dintre noi... https://www.youtube.com/watch?v=omUjQ3WREPw Editat Noiembrie 2, 2015 de ANDRASONI LUCIAN Link spre comentariu
C.D. Postat Noiembrie 2, 2015 Partajează Postat Noiembrie 2, 2015 (editat) Biserica nu este o adunatura de jurnalisti si "analisti" care sa-si dea cu parerea despre ce am reusit sa ne facem noi cu libertatea desantata pe care am capatat-o. Biserica se ocupa de sufletele noastre, nu de poftele noastre. 'Colectiv" un nume parca predestinat, transformat acum in renume, renumele neputintei noastre de a ne face o societate normala si puternica, am ales libertatea totala de a nu ne mai controla nimeni in ceea ce facem si am ajuns sa ne lamentam jalnic. Incercati sa nu mai bagati haimanale in Parlament ca sa ne faca legi dupa poftele noastre. Legile trebuiesc facute sa fie dure si pentru utilitate publica, chiar daca ele ne mai dau peste maini uneori cand sarim calul cu poftele. Editat Noiembrie 2, 2015 de cristiand02 Link spre comentariu
daniel_88 Postat Noiembrie 2, 2015 Partajează Postat Noiembrie 2, 2015 Incercati sa nu mai bagati haimanale in Parlament ca sa ne faca legi dupa poftele noastre. Legile trebuiesc facute sa fie dure si pentru utilitate publica, chiar daca ele ne mai dau peste maini uneori cand sarim calul cu poftele He he...pai trebuie ca si lumea sa iasa la vot, nu sa lase pe altii sa le hotareasca soarta. Link spre comentariu
Vizitator chintix Postat Noiembrie 2, 2015 Partajează Postat Noiembrie 2, 2015 Indiferent ce-ai spune, frate, eu iti multumesc pentru faptul ca te gandesti la niste frati de-ai mei!Sa nu simtiti niciunul dintre voi, ce au simtit fratii mei !!!Cand te sinucizi, e una. Cant te ucide societatea, e alta ! Vedeti ca ve-ti fi ucisi, fara sa va prindeti. Bai , nea, voi chiar nu va prindeti, cum suntem atentionati ca avem un mare cutremur in scurta perioada, care o sa faca ordine in societatea total corupta ????Uitati-va la nenorocita de Pippidi si va lamuriti. Uitati-va la realitatea si va garantez ca vomitati. Ascultati de un om batran, in lipsa unui om ca re nu pune botul la minciuna!Bai, nea, chiar sunteti, imbecili ? Link spre comentariu
C.D. Postat Noiembrie 2, 2015 Partajează Postat Noiembrie 2, 2015 Din nefericire democratia chiar are nevoie de imbecili ca sa poata exista, de aceea exista TV, ziare scrise si nescrise, bloguri si blogatari simbriasi, analisti si ziaristi. Link spre comentariu
Vizitator chintix Postat Ianuarie 14, 2016 Partajează Postat Ianuarie 14, 2016 Andrei se simte mai bine.Doamne Ajuta !Am auzit destul de des ca incendiul de la "Colectiv", ar fi fost provocat intentionat, pentru a-l da jos pe Ponta !?Mi-e greu sa cred!Poate fi tratat subiectul ca o conspiratie asemanatoare cu prabusirea turnurilor gemene, americane, ce duc la izbucnirea diverselor evenimente ?Voi ce spuneti? Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 14, 2016 Partajează Postat Ianuarie 14, 2016 E doar o manipulare nesimţită, părerea mea. Link spre comentariu
gauss Postat Ianuarie 14, 2016 Partajează Postat Ianuarie 14, 2016 (editat) Totusi era bun si butonul " Iti place asta " , care a disparut ... ma rog , parere personala . Cateodata simt nevoia ... Editat Ianuarie 14, 2016 de gauss Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum