FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 2, 2015 Partajează Postat Noiembrie 2, 2015 Ok,dar de incalzit nu se incalzeste nimic prea tare prin sursa sau pe langa sursa vreun integrat ?? Aaaa,sau mai incercati inca o mica varianta,sa-i dati capacul jos de la tv-u si sa vedeti daca se mai opreste . Link spre comentariu
catalin004 Postat Noiembrie 2, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2015 Ai chef de glume??? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 2, 2015 Partajează Postat Noiembrie 2, 2015 Ai chef de glume??? Eu nu am chef de nici o gluma....Asa ca daca vreti sa incercati ce v-am spus eu...bine,iar daca nu tot bine . Link spre comentariu
adydep Postat Noiembrie 3, 2015 Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 (editat) Ok,dar de incalzit nu se incalzeste nimic prea tare prin sursa sau pe langa sursa vreun integrat ?? Aaaa,sau mai incercati inca o mica varianta,sa-i dati capacul jos de la tv-u si sa vedeti daca se mai opreste . Domnul Florin Iordache v-a dat un sfat ,cum va dau si eu(daca luati toate postarile mele,la citit, in nici unul nu cer ajutor,ci doar ajut) si Domnul Dan si inca cateva persoane care le numarati pe degete,si incearca sa va ajute,pe dumneavoastra si pe altii ,si uitati ce raspuns postati: Ai chef de glume??? Nu e frumos Domnu Catalin004! Editat Noiembrie 3, 2015 de Andrei Tabacaru Link spre comentariu
catalin004 Postat Noiembrie 4, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 In primul rand nu se incalzea nimic mai tare....in al doilea si eu mai dau ajutor la altii....iar in al 3 lea faza cu capacul era la misto""...specificasem ca am gasit un cond umflat si il schimbasem....mai era unul care nu era umflat, insa pe ESR avea o valoare mai mare decat obisnuita....Dl.Florin poate nu a inteles ideea. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 4, 2015 Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 In primul rand nu se incalzea nimic mai tare....in al doilea si eu mai dau ajutor la altii....iar in al 3 lea faza cu capacul era la misto""...specificasem ca am gasit un cond umflat si il schimbasem....mai era unul care nu era umflat, insa pe ESR avea o valoare mai mare decat obisnuita....Dl.Florin poate nu a inteles ideea. Nu erea la misto in legatura cu capacul...am avut eu o situatie asemanatoare......cand ii dadea capacul jos la tv...tv-ul nu se mai oprea...cand ii puneam capacul la tv...in 10-15 min......tv-ul se oprea si numai pleca...pana nu se racea.... Dar pana la urma i-am gasit defectul...era un integrat care nu prea puteai sa tai mana pe el...de ce frigea acel integrat....i-am luat alt integrat...si i-am pus si un mic radiator pe el...si nu am mai avut probleme cu el...nici pana in ziua de azi... Stima si respect pentru toti utilizatori acestui forum ! Link spre comentariu
catalin004 Postat Noiembrie 4, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 Sincer chiar am crezut ca zici la misto...imi cer scuze pentru neintelegere Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 4, 2015 Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 Sincer chiar am crezut ca zici la misto...imi cer scuze pentru neintelegere Pai de ce puteam sa fac misto...acest forum e facut sa facem mistouri sau sa ajutam oamenii ?? Link spre comentariu
catalin004 Postat Noiembrie 4, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 Mai sunt si dintr-acestia...nu dau nume Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 4, 2015 Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 Mai sunt si dintr-acestia...nu dau nume Ok,am inteles....dar eu unul nu o sa fac asa ceva...mai ales pe un forum de electronica.... Asa ca mai glumesc si eu..cu unul si cu altul..pe mess,skype..etc... asta e altceva... Dar nu pe forum...Pe forum trebuie sa fim cat mai seriosi.... O zi minunata va doresc ! Cu aceasta am incheiat pe acest topic...nu vreau sa fie offtopic... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum