Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Telecomanda tv Shov model SVT 1401

Metatron

Postări Recomandate

Am acest tv 37 cm. cu procesorul CTV 222S  V1,memorie atmel 24c02,iar pe sasiu scrie G01-A3200-10. E un tv vechi,nu are nici un buton frontal in afara de cel de retea. Jungla e TA8759BN,iar sursa e cu tranzistori. Problema e ca nu reusesc sa programez canalele,am probat cu o telecomanda 3026,face toate functiile in afara de functia STORE,care ma ajuta sa si incrementez programele. De cautat le caut cu 3026,dar nu le pot memora pt.ca nu pot face functia store. Nici schema nu am gasit o pe net. Cineva ma poate ajuta? Multumesc mult!!

Editat de Metatron
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Metatron

4

• misuraelectronic

3

• dan cod

3

• FLORIN IORDACHE

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

gresit , gresit ,  aproximativ  total  gresit ...

procesoarele  din  seria  ctv xxx  necesita  buton  dedicat  de  store ,  buton  care  se  afla  musai  pe  telecomanda .  telecomenzile  recomandate  mai  sus  nu  au  asa  ceva .  in  functie  de  terminatia  de  dupa  ctv222 ,  trebuie  probate  toate  telecomenzile  din  seria  ...

p817 ,  p1706 ,  p1709 ,  p3046 ,  p4052   n-ar  strica  si  un  p1696 , p3050 , p3051   desi  ramin  la  parerea  mea  ca  din  prima  grupa  va  fi  cea  corecta . 

Link spre comentariu

Si totusi exista P909 cu tasta store 

pai  si  ce  daca  exista ,  cita  vreme  nu  actioneaza  COMPLET  asupra  tvc-ului  ?  iar  nei e5  este  echivalenta  cu  p1706 .  in  rest ,  ramine  cum  am  spus  eu . 

Editat de misuraelectronic
Link spre comentariu

gresit , gresit ,  aproximativ  total  gresit ...

procesoarele  din  seria  ctv xxx  necesita  buton  dedicat  de  store ,  buton  care  se  afla  musai  pe  telecomanda .  telecomenzile  recomandate  mai  sus  nu  au  asa  ceva .  in  functie  de  terminatia  de  dupa  ctv222 ,  trebuie  probate  toate  telecomenzile  din  seria  ...

p817 ,  p1706 ,  p1709 ,  p3046 ,  p4052   n-ar  strica  si  un  p1696 , p3050 , p3051   desi  ramin  la  parerea  mea  ca  din  prima  grupa  va  fi  cea  corecta . 

Ai mare dreptate, colega !

Link spre comentariu

Am cumparat o telecomanda P909Y si nu am gasit vreun buton care sa imi faca store pe ecran. Sa probez cu P1706,sau ce altceva sa probez,ce spuneti voi?

Editat de Metatron
Link spre comentariu

Am cumparat o telecomanda P909Y si nu am gasit vreun buton care sa imi faca store pe ecran. Sa probez cu P1706,sau ce altceva sa probez,ce spuneti voi?

mai  nene ,  esti  copac ?  la  ce  naiba  ai  dat  banii  de  pomana  pe  p909y  ?  nu  ti-am  spus ,   destul  de  clar , la  postarea  #4  ce  ai  de  facut  ?  ia  de  citeste  ceea  ce  scrie  la  semnatura  mea  si  actioneaza  ca  atare ... :rzb

Link spre comentariu

Nu sunt un copac,sunt o fiinta umana ca si dvs. Am luat o p909y pt. ca stiam ca daca nu va merge,orisicum o voi folosi la un alt tv,pt ca e o telecomanda cu multe utilizari. Am sa imi iau azi o p1709 din cele decrise de dvs. O zi buna!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări