Nicusor Lupu Postat Noiembrie 2, 2015 Partajează Postat Noiembrie 2, 2015 Am primit la reparat un RCA: BMW BUSINESS , modelul 65.12-6.900 402 PH705011121113 PHILIPS 22DC795/23F din care lipseste o piesa (scoasa prin deslipire de cineva )care poate fii un tranzistor ,integrat stbilizator sau .... Solicit ajutor pentru a depista aceasta componenta, fiind marcat in atasament cu un cerculet si o sageata. Este o componenta cu patru pini deoarece pinul din mijloc (conectat la masa ) nu are legatura la partea cu radiatorul, deoarece ,acesta constituie o iesire sau intrare . Poate ma ajuta cineva care are prin atelier un RCA BMW bun sau cu defect, sa depistez acea componenta lipsa. Este valabil si pentru RADIO CD AUTO BMW, au aceeasi componta. Multumesc anticipat. rca BMW BUSINESS.rar Link spre comentariu
Nicusor Lupu Postat Noiembrie 4, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 Am ,in continuare ,nevoie de notatia scrisa pe piesa lipsa din RCA BMW PHILIPS 22DC795/23F. Link spre comentariu
Nicusor Lupu Postat Noiembrie 7, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 (editat) Stiu ca este greu de demontat de pe masina , dar poate cineva nu-l foloseste sau stie ce componenta este. Editat Noiembrie 7, 2015 de Nicusor Lupu Link spre comentariu
cipri_mury Postat Noiembrie 7, 2015 Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 O schema a aparatului nu detineti?Caci atunci v-ar fi mult mai usor sa descoperiti despre ce componenta este vorba. Link spre comentariu
Nicusor Lupu Postat Noiembrie 7, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 Daca aveam schema era rezolvat pana acum. Dar nu am gasit-o. Poate o detine sau gaseste cineva. Link spre comentariu
cipri_mury Postat Noiembrie 7, 2015 Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 Ati incercat sa o cautati pe internet?De exemplu pe elektrotanya.com.Nici eu nu stiu unde poate fi gasita caci atunci v-as ajuta cu cea mai mare placere.La cat de sofisticata este aparatura electronica in ziua de astazi deseori cred ca este imposibil sa o repari fara a avea schema in fata. Link spre comentariu
costi75 Postat Noiembrie 7, 2015 Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 Salut, am prin casa pe undeva, un CD player de pe un BMW X3, pe care proprietarul la inundat cu solutie pentru curatat AC-ul si ia distrus cablajul (triplu stratificat cel putin). O sa-l caut sa vad daca te pot ajuta. Link spre comentariu
Nicusor Lupu Postat Noiembrie 7, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 Multumesc mult ,astept. Link spre comentariu
costi75 Postat Noiembrie 7, 2015 Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 (editat) Am gasit aparatul, din pacate nu prea seamana decat la masca frontala, as vrea sa pun niste poze, dar spre rusinea mea, nu reusesc sa incarc in "libraria media" Un sfat ceva... Editat Noiembrie 7, 2015 de costi75 Link spre comentariu
Nicusor Lupu Postat Noiembrie 7, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 Ti-am trimis mesaj privat. Link spre comentariu
costi75 Postat Noiembrie 7, 2015 Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 (editat) [/url]">http:// [/url]">http:// cam asta ar fi aparatul.... Editat Noiembrie 7, 2015 de costi75 Link spre comentariu
Nicusor Lupu Postat Noiembrie 7, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 Multumesc pentru efortul si timpul acordat ,este alt model ,mai astept.poate voi gasii ceva indentic. Link spre comentariu
adydep Postat Noiembrie 7, 2015 Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 (editat) Concluzii personale: -respectiva componenta nu poate fi decat un circuit integrat stabilizator cu tensiune fixa(daca are un pin conectat la masa,si din cate vad in poza are,pin2,:l-am marcat cu albastru) -are 4 pini (si nu 3)deoarece dispune de facilitati de disable-on/off, -daca unde ati indicat cu rosu(pe traseul celor 3 c-uri),apare tensiunea de 12V,acolo ar fi intrarea, -ar trebuii de urmarit unde duce iesirea,si functie de aceasta intuim si tensiunea pe care o stabilizeaza. Editat Noiembrie 7, 2015 de Andrei Tabacaru Link spre comentariu
Nicusor Lupu Postat Noiembrie 7, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 Multumesc tuturor pentru sprijin ,am gasit denumirea componentei lipsa ,este BSP452. BSP452.pdf Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum