Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Componenta lipsa radiocasetofon auto

Nicusor Lupu

Postări Recomandate

Am primit la reparat un RCA: BMW BUSINESS , modelul 65.12-6.900 402 PH705011121113 PHILIPS 22DC795/23F
din care lipseste o piesa (scoasa prin deslipire de cineva )care poate fii un tranzistor ,integrat stbilizator sau .... Solicit ajutor pentru a depista aceasta componenta, fiind marcat in atasament cu un cerculet si o sageata.  Este o componenta cu patru pini deoarece pinul din mijloc (conectat la masa ) nu are legatura la partea cu radiatorul, deoarece ,acesta constituie o iesire sau intrare .  
Poate ma ajuta cineva care are prin atelier un RCA  BMW  bun sau cu defect, sa depistez acea componenta lipsa. Este valabil si pentru RADIO CD AUTO BMW, au aceeasi componta. Multumesc anticipat.

rca BMW BUSINESS.rar

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Nicusor Lupu

8

• costi75

3

• cipri_mury

2

• adydep

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Ati incercat sa o cautati pe internet?De exemplu pe elektrotanya.com.Nici eu nu stiu unde poate fi gasita caci atunci v-as ajuta cu cea mai mare placere.La cat de sofisticata este aparatura electronica in ziua de astazi deseori cred ca este imposibil sa o repari fara a avea schema in fata.

Link spre comentariu

Salut,

am prin casa pe undeva, un CD player de pe un BMW X3, pe care proprietarul la inundat cu solutie pentru curatat AC-ul si ia distrus cablajul (triplu stratificat cel putin).

O sa-l caut sa vad daca te pot ajuta.

Link spre comentariu

Am gasit aparatul,  din pacate nu prea seamana decat la masca frontala, as vrea sa pun niste poze, dar spre rusinea mea, nu reusesc sa incarc in "libraria media"

Un sfat ceva...

Editat de costi75
Link spre comentariu

Concluzii personale:

-respectiva componenta nu poate fi decat un circuit integrat stabilizator cu tensiune fixa(daca are un pin conectat la masa,si din cate vad in poza are,pin2,:l-am marcat cu albastru)

-are 4 pini  (si nu 3)deoarece dispune de facilitati de disable-on/off,

-daca unde ati indicat cu rosu(pe traseul celor 3 c-uri),apare tensiunea de 12V,acolo ar fi intrarea,

-ar trebuii de urmarit unde duce iesirea,si functie de aceasta intuim si tensiunea pe care o stabilizeaza.

Editat de Andrei Tabacaru
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări