QQme Postat Noiembrie 3, 2015 Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 Esta adevarat ce spuneti dvs. dar la aspectul economic nu va referiti,si la faptul ca e primul ampl. o dif. de 1% la distorsiuni nu poate fi sesizata decat de cei antrenati sau cu studii muzicale Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Noiembrie 5, 2015 Partajează Postat Noiembrie 5, 2015 Transformatoarele de iesire nu se bobneaza pe orice pachet de tole ,gasite la gunoi sau prin debarale.Pentru acest amp as recomanda tole de la transformatoarele de iesire de cadre de la tv a/n ,pachet de 8 cm patrati.Rock on ! Link spre comentariu
klauss00 Postat Noiembrie 6, 2015 Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 daca nu ati facut rost de transformatoare de iesire si tuburi propun o schma cu ECL86 publicata de MULLARD http://www.r-type.org/articles/art-003g.htm Ra=7kOhmi Link spre comentariu
THOMAS Postat Noiembrie 6, 2015 Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 Urmariti cu atentie acest articol: http://www.lh-electric.net/projects/tiny3w.html Link spre comentariu
dan stanciu Postat Noiembrie 7, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 Din pacate, sunt la stadiul de catat transformatoare. Link spre comentariu
George Postat Noiembrie 7, 2015 Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 De ce? Nu a zis intr-un mesaj mai sus dl. LMOlimpiu ca va ajuta gratis cu realizarea transformatoarelor? @dan stanciu: dati bataie cu acest proiect,v-am promis (in mesaj privat ) ca va ajut gratis in ceea ce priveste realizarea trafurilor de iesire! Link spre comentariu
dan stanciu Postat Noiembrie 7, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 Asa este,dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa-i dau ''materialul''. Dumnealui le reconfigureaza in noii parametri. Eu asa am inteles ajutorul si ma conformez. Dpmdv este destul si suficient acest ajutor pentru un prim pas. Link spre comentariu
dan stanciu Postat Noiembrie 11, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2015 (editat) Editat Noiembrie 11, 2015 de dan stanciu Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Noiembrie 11, 2015 Partajează Postat Noiembrie 11, 2015 Văd condensatori montați foarte aproape de tub,se vor duce dracu foarte repede,electroliticilor nu le place caldura degajata de tub!!! Link spre comentariu
RockDok Postat Noiembrie 12, 2015 Partajează Postat Noiembrie 12, 2015 (editat) Desenul este pentru transfer termic. Pe cablaj apare imaginea in oglinda iar soclul vine montat pe partea placata. Oricum trebuie refacut pentru dublu placat. Editat Noiembrie 12, 2015 de RockDok Link spre comentariu
dan stanciu Postat Noiembrie 12, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2015 Ma gandesc ca ar merge si asa,fara dublu-placat daca lampa se pozitioneaza in alta parte decat pe cablaj. Nu prea inteleg care sunt conexiunile la trafuri,alimentare,etc. Link spre comentariu
RockDok Postat Noiembrie 12, 2015 Partajează Postat Noiembrie 12, 2015 (editat) Daca vrei sa faci montajul asta te ajut gratuit cu desenul cablajului si absolut orice informatii. Am sa specific legaturile si pe cablaj. Editat Noiembrie 12, 2015 de RockDok Link spre comentariu
dan stanciu Postat Noiembrie 12, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2015 Da,as vrea sa incerc varianta propusa de tine. Am lampile si sper s-o rezolv si cu transformatoarele. Maine ajung la o imprimanta si vreau sa corodez pcb-ul. Link spre comentariu
RockDok Postat Noiembrie 12, 2015 Partajează Postat Noiembrie 12, 2015 Daca ai putina rabdare iti trimit astazi matrita. Link spre comentariu
dan stanciu Postat Noiembrie 12, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2015 Ok! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum