Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Primul pas spre un amplif cu tub

dan stanciu

Postări Recomandate

Esta adevarat ce spuneti dvs. dar la aspectul economic nu va referiti,si la faptul ca e primul ampl. o dif. de 1% la distorsiuni nu poate fi sesizata decat de cei antrenati sau cu studii muzicale

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Transformatoarele de iesire nu se bobneaza pe orice pachet de tole ,gasite la gunoi sau prin debarale.Pentru acest amp as recomanda tole de la transformatoarele de iesire de cadre de la tv a/n ,pachet de 8 cm patrati.Rock on !

Link spre comentariu

De ce? Nu a zis intr-un mesaj mai sus dl. LMOlimpiu ca va ajuta gratis cu realizarea transformatoarelor?

@dan stanciu: dati bataie cu acest proiect,v-am promis (in mesaj privat ) ca va ajut gratis in ceea ce priveste realizarea trafurilor de iesire!

Link spre comentariu

Asa este,dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa-i dau ''materialul''. Dumnealui le reconfigureaza in noii parametri.

Eu asa am inteles ajutorul si ma conformez. Dpmdv este destul si suficient acest ajutor pentru un prim pas.

Link spre comentariu

Desenul este pentru transfer termic. Pe cablaj apare imaginea in oglinda iar soclul vine montat pe partea placata. Oricum trebuie refacut pentru dublu placat.

post-181480-0-54966600-1447307159_thumb.jpg

Editat de RockDok
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări