Vizitator Paul Ielciu Postat Noiembrie 1, 2015 Partajează Postat Noiembrie 1, 2015 Mulțumesc pentru ajutor anticipat.Vreau sa imi cer scuze ca nu sunt foarte versat in electronica, si poate o sa spun ceva prostii, deci aveți răbdare cu mine.O sa prezint problema. Doresc sa transmit prin telefonie de la ieșirea de casti dintr-o stație. Semnalul este amplificat, daca folosesc bine termenul, si cu curent DC.Știu ca trebuie filtrat de el, si apoi legat la o mufa jack 3,5mm la inelele pentru microfon.Am si găsit schema, si ce ar trebui sa fac.....https://youtu.be/K8_eNOOwAxAProblema mea este ca vreau sa transmit prin 5 jackuri. Trebuie legat in paralel deci.Acum, problema si întrebarea este, trebuie sa leg rezistorul si condensatorii pe pentru fiecare "cale" din cele 5 sau este suficient înainte de "împărțirea" in cele 5 si gata?Mulțumesc anticipat! Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 1, 2015 Partajează Postat Noiembrie 1, 2015 Fiecare intrare în parte trebuie decuplată cu un condensator separat, eventual şi un rezistor, dacă nivelul semnalului este mare. Link spre comentariu
Vizitator Paul Ielciu Postat Noiembrie 1, 2015 Partajează Postat Noiembrie 1, 2015 OK! Mulțumesc mult de răspuns! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum