zal Postat Noiembrie 13, 2015 Partajează Postat Noiembrie 13, 2015 De ce n-ar fi bine să asculte la volum mai mare? Legenda cu distorsiunile pleacă tot de la surse de alimentare subdimensionate. Link spre comentariu
flomar60 Postat Noiembrie 13, 2015 Partajează Postat Noiembrie 13, 2015 Ce am spus eu mai sus este o parere pur subiectiva!....asa as face eu!....Bogdan procedeaza cum i se pare lui mai bine...pana la ascultat si eventualele controverse asupra volumului optim are muult de munca!....chiar sunt curios daca ii iese din prima un cablaj corect al amplifului.... Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 13, 2015 Partajează Postat Noiembrie 13, 2015 Cablajul mai mult încurcă la schemele astea simple, montajul în aer e mai sănătos, modificările se fac uşor. 1 Link spre comentariu
bogdan666 Postat Noiembrie 13, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2015 (editat) Am incercat un cablaj foarte rapid in sprint layout(doar final), Daca aveti pareri sau sugestii... oricat de simpla ar fi schema mi se pare destul de complicat in aer...parerea mea, plus ca dureaza cu 20 de minute in plus un cablaj Editat Noiembrie 13, 2015 de bogdan666 Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Noiembrie 13, 2015 Partajează Postat Noiembrie 13, 2015 Am incercat un cablaj foarte rapid in sprint layout(doar final), Daca aveti pareri sau sugestii... oricat de simpla ar fi schema mi se pare destul de complicat in aer...parerea mea, plus ca dureaza cu 20 de minute in plus un cablajNu e bine. Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 13, 2015 Partajează Postat Noiembrie 13, 2015 Întrebare: cablajul e proiectat ptr tranzistoare? Link spre comentariu
bogdan666 Postat Noiembrie 14, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2015 Bineinteles ca nu. Va rog sa imi spuneti ce am gresit. Link spre comentariu
feri.visky Postat Noiembrie 14, 2015 Partajează Postat Noiembrie 14, 2015 ... am vazut un 1x6H9S si 2x 6P3S... Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Noiembrie 14, 2015 Partajează Postat Noiembrie 14, 2015 Dacă vrei sa amplasezi componentele pasive pe cablaj,faci un plan de amplasare a tuburilor și a trafurilor pe sasiu, apoi concepi cablajul imprimat astfel incit sa ai conexiuni cit mai scurte, către tuburi și trafuri, mare atenție la circuitul de masa! Link spre comentariu
flomar60 Postat Noiembrie 14, 2015 Partajează Postat Noiembrie 14, 2015 Dacă vrei sa amplasezi componentele pasive pe cablaj,faci un plan de amplasare a tuburilor și a trafurilor pe sasiu, apoi concepi cablajul imprimat astfel incit sa ai conexiuni cit mai scurte, către tuburi și trafuri, mare atenție la circuitul de masa! Sunt multe solutii care se pot adopta cu rezultate bune.... O posibila solutie pentru amplasamentul componentelor amplificatorului, aici: ....este doar o idee.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum