Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator pe tuburi

bogdan666

Postări Recomandate

Ce am spus eu mai sus este o parere pur subiectiva!....asa as face eu!....Bogdan procedeaza cum i se pare lui mai bine...pana la ascultat si eventualele controverse asupra volumului optim are muult de munca!....chiar sunt curios daca ii iese din prima un cablaj corect al amplifului....

Link spre comentariu

Am incercat un cablaj foarte rapid in sprint layout(doar final), Daca aveti pareri sau sugestii... oricat de simpla ar fi schema mi se pare destul de complicat in aer...parerea mea, plus ca dureaza cu 20 de minute in plus un cablaj

post-186460-0-99363300-1447425895_thumb.jpg

Editat de bogdan666
Link spre comentariu
Vizitator viobio

Am incercat un cablaj foarte rapid in sprint layout(doar final), Daca aveti pareri sau sugestii... oricat de simpla ar fi schema mi se pare destul de complicat in aer...parerea mea, plus ca dureaza cu 20 de minute in plus un cablaj

Nu e bine.
Link spre comentariu
Vizitator viobio

Dacă vrei sa amplasezi componentele pasive pe cablaj,faci un plan de amplasare a tuburilor și a trafurilor pe sasiu, apoi concepi cablajul imprimat astfel incit sa ai conexiuni cit mai scurte, către tuburi și trafuri, mare atenție la circuitul de masa!

Link spre comentariu

Dacă vrei sa amplasezi componentele pasive pe cablaj,faci un plan de amplasare a tuburilor și a trafurilor pe sasiu, apoi concepi cablajul imprimat astfel incit sa ai conexiuni cit mai scurte, către tuburi și trafuri, mare atenție la circuitul de masa!

Sunt multe solutii care se pot adopta cu rezultate bune....

O posibila solutie pentru amplasamentul componentelor amplificatorului, aici:

post-228380-0-81602300-1447522289_thumb.jpg 

post-228380-0-17814900-1447522332_thumb.jpg

....este doar o idee....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări