Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

pal16L8A

MifTy

Postări Recomandate

printre plăcile din "cutia cu maimuţe" am dat peste obiectul din titlu...domnu' google a fost extrem de zgârcit în amănunte, aşa că nu ştiu decât că e o "arie logică programabilă", e fabricat de Texas Instruments, şi cam atât.obiectul a fost în mod sigur programat, astfel încât am 2 întrebări:- se poate reprograma?- dacă da, cum şi cu ce?(am găsit deja un link pentru un programator industrial, dar sigur nu sunt dispus să dau cam 800 USD pentru un programator pe care o să-l folosesc doar odată, şi pentru o chestie despre care e discutabil că mi-ar fi util la ceva. dar deh, curiozitatea! :d)

da, m-am uitat pe pdf-ul de la TI, dar acolo îmi serveşte un "Texas Instruments programmable logic devices can be programmed using widely available software and inexpensive device programmers." şi în afară de asta nu mai zice nimic despre subiectul cu pricina (nici măcar dacă e reprogramabil sau nu) în afara unei fraze deloc încurajatoare: "Complete programming specifications, algorithms, and the latest information on hardware, software, and firmware are available upon request."

Link spre comentariu
  • 6 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MifTy

1

• cnegrea0

1

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări