Sharky Postat Martie 27, 2017 Partajează Postat Martie 27, 2017 Ramane activ, n-ai frica. La fel si posturile lui Zal raman, nici o arhiva de aur, direct pe forum. Unii o sa zica ca am ceva cu cineva, dar tot in felul asta cineva ne-a omorat cum ca SR-ul variaza cu frecventa, doar ca pe osciloscop se inclina forma de unda. A prezentat inclusiv materiale care dadeau de pamant cu teoria scrisa de el, fara sa isi dea seama de asta. Oricate explicatii i s-au dat, nu s-a dat batut, f tenace omul. Bine a zis, Zal, unii accepta greu realitatea. Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 27, 2017 Partajează Postat Martie 27, 2017 ....unii nu o accepta deloc...din pacate. Link spre comentariu
hpavictor Postat Martie 27, 2017 Partajează Postat Martie 27, 2017 Pentru cei ce nu au habar , General Music GEM din Italia se ocupau de instrumente muzicale electronice și erau firma mamă a celor de la LEM , care se ocupau cu incinte acustice de uz profesional și amplificatoare de sonorizare pentru lăutari ( de regulă ) , lăudați anterior de @zal . Nu vă grăbiți să trageți concluzii , urmăriți link-ul YouTube până la capăt ! Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 27, 2017 Partajează Postat Martie 27, 2017 (editat) Eu l-am urmarit pina la capat (iti dai seama ca am folosit si derularea din sageata dreapta) dar nu m-am prins ce vrei sa spui iar din nou de vizualizat nu am sa-l vizualizez. Da-mi macar un hint: la ce minut apare ceea ce vrei tu sa arati? Editat Martie 27, 2017 de sesebe Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 27, 2017 Partajează Postat Martie 27, 2017 (editat) @Claudiu, la vremea respectiva nu am remarcat o concluzie concreta despre ce e de inteles din acel screenshot de la Quad. Cred ca o poti enunta acum acea concluzie. De la a avea informatia asta si pana la a vinde ceva de talia amplifurilor tale... e cale prea lunga ca sa te sperii. Zic si eu. Nu inteleg la ce te referi cu acel Quad. Unii o sa zica ca am ceva cu cineva, dar tot in felul asta cineva ne-a omorat cum ca SR-ul variaza cu frecventa, doar ca pe osciloscop se inclina forma de unda. A prezentat inclusiv materiale care dadeau de pamant cu teoria scrisa de el, fara sa isi dea seama de asta. Oricate explicatii i s-au dat, nu s-a dat batut, f tenace omul. Serban, eu m-am luat dupa ce afisa osciloscopul, ti-am mai spus si mai repet NU am multa tangenta cu teoria. Am pe undeva filmarea unde la 1000Hz ampliful arata o anumita valoare la rise time si fall time, si la 100kHz arata alta valoare mai mare (in cifre) la rise si fall times. Daca osc-ul a masurat eronat, eronat v-am spus si eu concluzia. De unde am tras concluzia ca la 100kHz ampliful raspundea mai prost decit la 1000Hz (supracompensat). Simplu. Hai ne vedem la vara la o bere! Editat Martie 27, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 27, 2017 Partajează Postat Martie 27, 2017 Nu era vorba de tine! Stii bine la cine ma refer, si e doar de exemplu. Chiar nu are sens sa dezbatem asta, amandoi stim cum sta treaba cu SR si suntem de acord. Cu berea ramane cum am stabilit, dai un semn cand vii si se rezolva. Link spre comentariu
hpavictor Postat Martie 27, 2017 Partajează Postat Martie 27, 2017 Nu era vorba de tine! Stii bine la cine ma refer, si e doar de exemplu. Chiar nu are sens sa dezbatem asta, amandoi stim cum sta treaba cu SR si suntem de acord. Cu berea ramane cum am stabilit, dai un semn cand vii si se rezolva. E vorba de DNA ,prietenul meu forever , chiar daca a bagat in bezna o generatie ... total intamplator , fara rea intentie , pe un forum in prezent deochiat ( Vasile stie mai multe despre @HIFI si Multimedia ) Nu conteaza ca cei cu studii in domeniul electronicii s-au prins de glume , viata merge inainte . Link spre comentariu
maxente Postat Martie 27, 2017 Partajează Postat Martie 27, 2017 Mai revin cu un mic update Cautand pentru cineva niste cablaje la varianta amplificatorului cu THT am dat de 6 cablaje cu toate componentele necesare, inclusiv prefinali si finali, dar cu SMD-uri. Au fost doi useri care nu le-au mai vrut, dar si eu am uitat de ele. Asa ca, daca cineva vrea varianta cu SMD-uri sa mai mestereasca, sa ma contacteze pe privat, totul e la pachet, trebuiesc doar plantate. Link spre comentariu
maxente Postat Martie 27, 2017 Partajează Postat Martie 27, 2017 Pai nu ai citit deloc acest topic de intrebi ??? Cica cititul nu doare, zicea cineva pe aici Link spre comentariu
maxente Postat Martie 27, 2017 Partajează Postat Martie 27, 2017 Draga domnule gaurit, daca nu iti convine topicul, evita-l ! Te intrebam daca ai citit deoarece acea varianta de amplificator simplu a suferit mici upgrade-uri pe ici pe colo. Nu inteleg de ce zici ca e topicul lui letcon ca nu l-a furat nimeni, este tot aici si tot de letcon e initiat sau nu imi dau eu seama ??? Dezordinea din ultima vreme nu imi apartine si nu e din vina mea Eu te inteleg ca nu ai ce face si pierzi aiurea vremea pe forum, dar noi nu avem chef de impunsaturile tale. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Martie 27, 2017 Partajează Postat Martie 27, 2017 (editat) Da topicul este al lui Letcon, sau cel putin primele 2 pagini din el. Restul (in afara de astea ultime 10 pagini de offtopic) sint ale mele si ale lui Maxente, cu modificarile si imbunatatirile aduse de noi. Imi cer scuze daca s-a suparat ca am scris in continuare pe topicul lui, caz in care rog un moderator sa imparta topicurile iar cel nou se poate numi "Amplificator ZAL100V2". PS: ., s-a plecat de la ce vezi in prima pagina si s-a ajuns aici : http://electronics.net63.net/ZAL100V2.html Editat Martie 27, 2017 de Dudikoff Link spre comentariu
Mircea Postat Martie 27, 2017 Partajează Postat Martie 27, 2017 http://www.elforum.info/topic/121343-proiecte-complete-de-amplificatoare/ Link spre comentariu
Blacksmith Postat Martie 27, 2017 Partajează Postat Martie 27, 2017 Da, probabil.... Insa eu am luat decizia sa o termin cu amplificatoarele. Pana cand nu se vor inventa trafuri care sa nu mai bazaie, eu nu mai fac amplificatoare pentru ca... nu am din ce sa le alimentez. Nici nu mai citesc sectiunea asta. Acum am intrat ca mi-a dat un prieten link sa vad cat se abereaza aici. Si mai intru daca mai primesc vreo notificare de postare pe vreun topic al meu. In rest nu mai am treaba cu nimic, puteti sa faceti ce vreti cu topicul. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 28, 2017 Partajează Postat Martie 28, 2017 Citat: Pana cand nu se vor inventa trafuri care sa nu mai bazaie, eu nu mai fac Crezi ca sursa rezonanta a lui Maxente o sa bazaie ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum