Marian Postat Martie 25, 2017 Partajează Postat Martie 25, 2017 Ceea ce faci tu se numeste deturnare de subiect, si este sanctionabil, nu poti acuza pe altii ca fac ceea ce tu insuti faci, nu cred ca este cazul sa citez postarea ta la adresa lui Raimond, nu sunt avocatul sau, si nici nu cred ca ar avea vreodata nevoie de asa ceva, insa atunci cand tu insuti faci niste acuzatii la adresa cuiva, dublate de niste remarci total deplasate, iti pierzi dreptul de a pretinde chestia de mai sus de la altii, asa ca pastreaza-ti tonul autoritar pentru cine te crede, nu sunt eu ala Link spre comentariu
vlad_2770 Postat Martie 25, 2017 Partajează Postat Martie 25, 2017 @viobio ce tot te eschivezi cu tertipuri ieftine? Poti sa raspunzi la intrebarea de, mai jos? In ceea ce priveste analizorul de spectru, intr-o singura propozitie: ce urmaresti? Care armonici sunt acceptabile si cum suna ampliful in functie de prezenta lor. Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 25, 2017 Partajează Postat Martie 25, 2017 Nu poate. Un analizor spectral nu-i asa de usor de folosit. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Martie 25, 2017 Partajează Postat Martie 25, 2017 @viobio ce tot te eschivezi cu tertipuri ieftine? Poti sa raspunzi la intrebarea de, mai jos? I-am raspuns pe pm . Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 25, 2017 Partajează Postat Martie 25, 2017 (editat) Test : care este diferenta intre Bodega si Amplificatoare ? Editat Martie 25, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
winstyle Postat Martie 25, 2017 Partajează Postat Martie 25, 2017 Când văd cât de ușor se produce un conflict , datorită diferențelor de opinii pe care le au oamenii , in general , mă mir că au existat DOAR două războaie mondiale până acum 2 Link spre comentariu
Marian Postat Martie 25, 2017 Partajează Postat Martie 25, 2017 Daca totul s-ar rezuma doar la diferente de opinii, ce liniste ar mai fi pe forum... Link spre comentariu
Mircea Postat Martie 25, 2017 Partajează Postat Martie 25, 2017 @viobio ce tot te eschivezi cu tertipuri ieftine? Poti sa raspunzi la intrebarea de, mai jos? Nu poate. Un analizor spectral nu-i asa de usor de folosit. SSB, hai sa fim seriosi, in audio? Tu chiar asta crezi?! Oricine are un DSO cu FFT poate face niste masuratori. Daca cineva se incumeta sa faca o procedura de test (frumos organizata) si cu explicatii despre ce trebuie vazut pe ecran si ce inseamna, pot face eu o ajustare de bias cu ceva poze, ca sa fie clar. Si discutam atunci. Eu stau prost cu timpul, dar as aloca 2-3 ore ca sa fac o ajustare de distrosiuni de crossover/bias. Deci, cine imi zice ce sa fac? Am un Rigol 1102. Am si un generator de semnal bunicel intre 10Hz si 20kHz (chiar mai sus un pic). Am si un amplif de 100W/8R, celebru pe aici pe forum. PS: Claudiu a pus niste poze cu scula aia de se leaga la PC (am uitat numele, ceva Quad), dar nu-mi aduc aminte sa fi discutat ceea ce se vedea. Link spre comentariu
hpavictor Postat Martie 25, 2017 Partajează Postat Martie 25, 2017 Aiurea , FFT-ul la 1W pentru un amplificator bun sau foarte bun este sub nivelul de zgomot al unor osciloscoape comerciale pe scala de 1 mV .... Analizorul de spectru dedicat pentru audio ( aici DjLeco este in avantaj , chiar daca are un model low cost ) poate fi o unealtă care face diferența între un amplificator bine reglat și o petardă cu pretenții audiofile . Link spre comentariu
franzm Postat Martie 25, 2017 Partajează Postat Martie 25, 2017 Oricine are un DSO cu FFT poate face niste masuratori. Da, dar nu oricine are osciloscop dedicat, cu convertor de 16 biti. 1 Link spre comentariu
Mircea Postat Martie 25, 2017 Partajează Postat Martie 25, 2017 @Victor si franzm, test la o putere mai mare atunci? Link spre comentariu
sk24bpo Postat Martie 25, 2017 Partajează Postat Martie 25, 2017 Chiar si la 100w, o armonica de 0,001% are de la varf la varf 0,8mV. Rigol-urile in general la functia FFT stau foarte prost. Cred ca este punctul lor cel mai slab. O placa de sunet bunicica este infinit mai potrivita. 1 Link spre comentariu
Mircea Postat Martie 25, 2017 Partajează Postat Martie 25, 2017 Daca armonica aia are influenta aia, ce mai conteaza ascultatorului mediu? Daca spun prostii, va cer scuze pentru irosirea timpului dvs. Link spre comentariu
Mli Postat Martie 25, 2017 Partajează Postat Martie 25, 2017 Amplificator simplu darlington cu o intreaga polemica despre reglajul de bias si toti avansatii in electronica pe forum. Titlul trebuie modificat de urgenta! Eu ca incepator n-am inteles nimic,o sa reglez biasul dupa ureche si temperatura. Link spre comentariu
hpavictor Postat Martie 25, 2017 Partajează Postat Martie 25, 2017 Da , are o influență definitorie asupra percepției sunetelor . Urechea umană medie este echivalentul unui convertor digital cu o conversie pe 30 biți ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum