Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator simetric simplu(darlington).

Postări Recomandate

Ceea ce faci tu se numeste deturnare de subiect, si este sanctionabil, nu poti acuza pe altii ca fac ceea ce tu insuti faci, nu cred ca este cazul sa citez postarea ta la adresa lui Raimond, nu sunt avocatul sau, si nici nu cred ca ar avea vreodata nevoie de asa ceva, insa atunci cand tu insuti faci niste acuzatii la adresa cuiva, dublate de niste remarci total deplasate, iti pierzi dreptul de a pretinde chestia de mai sus de la altii, asa ca pastreaza-ti tonul autoritar pentru cine te crede, nu sunt eu ala :)

Link spre comentariu

@viobio ce tot te eschivezi cu tertipuri ieftine? Poti sa raspunzi la intrebarea de, mai jos?

Nu poate.

Un analizor spectral nu-i asa de usor de folosit.

SSB, hai sa fim seriosi, in audio? Tu chiar asta crezi?! Oricine are un DSO cu FFT poate face niste masuratori.

Daca cineva se incumeta sa faca o procedura de test (frumos organizata) si cu explicatii despre ce trebuie vazut pe ecran si ce inseamna, pot face eu o ajustare de bias cu ceva poze, ca sa fie clar. Si discutam atunci. Eu stau prost cu timpul, dar as aloca 2-3 ore ca sa fac o ajustare de distrosiuni de crossover/bias.

Deci, cine imi zice ce sa fac? Am un Rigol 1102. Am si un generator de semnal bunicel intre 10Hz si 20kHz (chiar mai sus un pic). Am si un amplif de 100W/8R, celebru pe aici pe forum.

PS: Claudiu a pus niste poze cu scula aia de se leaga la PC (am uitat numele, ceva Quad), dar nu-mi aduc aminte sa fi discutat ceea ce se vedea.

Link spre comentariu

Aiurea , FFT-ul la 1W pentru un amplificator bun sau foarte bun este sub nivelul de zgomot al unor osciloscoape comerciale pe scala de 1 mV ....

Analizorul de spectru dedicat pentru audio ( aici DjLeco este in avantaj , chiar daca are un model low cost ) poate fi o unealtă care face diferența între un amplificator bine reglat și o petardă cu pretenții audiofile .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări