Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator simetric simplu(darlington).

Postări Recomandate

Stie toata lumea cu noi doi sintem certati si de asta zici ca nu e bun cablajul meu de nimic. Poate doar aia de le curge scuipat din gura sa puna botul la cele spuse de tine. Esti invidios pt ca tu nu ai vandut nimic si ti-e ciuda pe alti. Uite ce mi-a zis cineva din cei care s-au abonat la cablajul meu : "cand a scos Raimond kit-urile am vrut sa cumpar de la el, insa pretul a fost prea mare." Oricum, sa fie clar: eu un am nici un profit din ce vand aici, cu cat iau cablajele si piesele cu atat le dau, doar ca sa ajut oamenii si sa scap si eu de surplusul de piese pe care sint obligat sa le cumpar acum (ca nu se dau la bucata). Cand voi vrea sa vand amplificatoare si sa fac profit voi deschide un topic la Vanzari.

Si inca ceva :)

Tot eu ma voi ocupa si de cablajele lui Maxente. Il voi reproiecta fara unghiuri drepte si il voi verifica sa fie totul in regula si aranjat cum trebuie. Dupa care vom face si din astea cateva exemplare. Noi lucram in echipa, invidiosule !

Nici unul din aceste 2 cablaje nu are nici o problema. Fiecare are avantaje si dezavantaje. Dar nu stau acum sa comentez. Cine are "ochi" vede ca nu e nici o problema.

Editat de Dudikoff
Link spre comentariu

Nu e nimic rau sa faci si sa vinzi surplusul.

Cei ce au lucrat cu o fabrica de PCB-uri stiu ca nu poti obtine un prêt bun per PCB la un numar mic de bucati.

De aici concluzia gresita pe care o trag unii cu privire la interesul comercial.

Aia care o tin langa cu interesul comercial sunt sfasiati si rosi de invidie ca altii isi permit sa mai lipeasca ceva.

Nu trebuie hulit gandacul ca a scos ceva si nu s-a vandut.

Proiectul lui e muncit la greu si si-a pus pretul pe care l-a considerat.

Vrei,... cumperi, nu vrei...  iti iei un TDA2050 de 1 Ron bucata si bagi cabluri audiofile de rupi pasarica in paispe.

Acum pe bune! Tu spui ca PCB-ul "proiectat" de tine e maiastru? 

Nu are nimeni nimic cu tine.

Poate nu reusim noi sa facem ca o critica sa sune bine si constructiv.

Spor dar nu va grabiti,

Mircea.

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Stie toata lumea cu noi doi sintem certati si de asta zici ca nu e bun cablajul meu de nimic. Poate doar aia de le curge scuipat din gura sa puna botul la cele spuse de tine. Esti invidios pt ca tu nu ai vandut nimic si ti-e ciuda pe alti. Uite ce mi-a zis cineva din cei care s-au abonat la cablajul meu : "cand a scos Raimond kit-urile am vrut sa cumpar de la el, insa pretul a fost prea mare." Oricum, sa fie clar: eu un am nici un profit din ce vand aici, cu cat iau cablajele si piesele cu atat le dau, doar ca sa ajut oamenii si sa scap si eu de surplusul de piese pe care sint obligat sa le cumpar acum (ca nu se dau la bucata). Cand voi vrea sa vand amplificatoare si sa fac profit voi deschide un topic la Vanzari. Si inca ceva :)Tot eu ma voi ocupa si de cablajele lui Maxente. Il voi reproiecta fara unghiuri drepte si il voi verifica sa fie totul in regula si aranjat cum trebuie. Dupa care vom face si din astea cateva exemplare. Noi lucram in echipa, invidiosule !Nici unul din aceste 2 cablaje nu are nici o problema. Fiecare are avantaje si dezavantaje. Dar nu stau acum sa comentez. Cine are "ochi" vede ca nu e nici o problema.

Dudika mergi pe drumul tău,nu mai consuma energia ta cu tot felul de papalagii care despica firul în patru și se tot învârt în jurul cozii, tu nu vezi ca doar ce fac ei este bun? De abureli e sătulă lumea.Cablajele tale sunt proiectate mult mai bine decât ale unor cititori în magnetisme și radiații electromagnetice.Vreau și eu patru cablaje,sa ma treci pe lista.Cum spunea un mare "guru" electronica se poate face în multe feluri. Editat de viobio
Link spre comentariu

Tot eu ma voi ocupa si de cablajele lui Maxente. Il voi reproiecta fara unghiuri drepte si il voi verifica sa fie totul in regula si aranjat cum trebuie. Dupa care vom face si din astea cateva exemplare. Noi lucram in echipa, invidiosule !

Inseamna ca si maxente a facut cablajul dupa aceeasi schema dupa care ai facut si tu varianta ta de cablaj?Nu de alta dar la maxente vad mai putine componente pe cablaj sau n-am urmarit atent....

Posibil sa fiu si eu interesat de 2 cablaje.Astept varianta finala :)

Link spre comentariu

Ok, Viobio. Exact 4 mai sint ramase.

Celor care s-au abonat la cablajele le pot oferi si piesele complete pentru amplificator (cu smd-uri lipite sau nelipite). Cu toti tranzistorii originali, de la Mouser. 74 lei pachetul complet (pcb+toate piesele). Atentie inca o data: mie nu-mi ramane nici un profit, nu adaug nici un leu in plus, cum le iau asa le dau !

@Letcon:

Dupa cum am zis, deja s-au rezervat toate cablajele, imi pare rau Posted Image. Poate daca vrei din cele ale lui Maxente cand vom face.

Da, nici eu nustiu cum le-a bagat pe toate pe cablajul asta asa de mic. Acum o sa verific. E foarte tare Maxente !

Din cate mi-a zis, doar bobina si rezistenta de pe iesire lipsesc, in rest sint toate piesele. Facut dupa schema mea, evident.

EDIT: Imi cer scuze, dar nu mai e nici un cablaj disponibil, Viobio. Am calculat eu gresit. Posted Image Poate mai facem o runda pe viitor, sau daca vrei din cele ale lui Maxente. Nustiu ce sa zic... Daca se razgandeste vreunul pe parcurs, pana ajung, te anunt.

Editat de Dudikoff
Link spre comentariu

Nu vă mai certaţi. Dacă un cablaj e mai compact ca altul e mai puţin important, poate unii vor să-l şi etaleze cu piesele frumos aranjate, iar alţii vor ceva mic şi bun de ascuns, care să uimească. Sînt atîtea posibilităţi, important e să fie corect şi să încapă piesele..

Cu privire la colţurile şi unghiurile drepte ale traseelor, e suficient să le rotunjiţi.

Link spre comentariu

Stati mai oameni buni , nu va mai certati

Cu totii avem de invatat unii de la altii, eu personal am invatat foarte multe din forumul asta cu toate ca de multe ori a fost numai scandal

E adevarat, eu mai colaborez cu @dudikoff si nu e singurul sunt mai multi cu care schimb idei, unul dintre ei mai este si @marian

Cu @dudikoff am colaborat la partea de simulare pentru ca eu nu ma pricep si nici timp nu mai am

Acum referitor la varianta de cablaj facuta de mine

Eu am mers partial pe varianta propusa de @ex.escu si anume conectarea vas-ului in varianta aia folded, compensarea lui am cam lasat-o clasica, nu imi e destul de clar acolo si d-aia am lasat-o asa 

Am mai zis-o, eu fac varianta asta mica sa pot inlocui niste porcarii de stk-uri in cateva amplificatoare care altfel stau degeaba 

Link spre comentariu

Stie toata lumea cu noi doi sintem certati si de asta zici ca nu e bun cablajul meu de nimic. Poate doar aia de le curge scuipat din gura sa puna botul la cele spuse de tine. Esti invidios pt ca tu nu ai vandut nimic si ti-e ciuda pe alti. Uite ce mi-a zis cineva din cei care s-au abonat la cablajul meu : "cand a scos Raimond kit-urile am vrut sa cumpar de la el, insa pretul a fost prea mare." Oricum, sa fie clar: eu un am nici un profit din ce vand aici, cu cat iau cablajele si piesele cu atat le dau, doar ca sa ajut oamenii si sa scap si eu de surplusul de piese pe care sint obligat sa le cumpar acum (ca nu se dau la bucata). Cand voi vrea sa vand amplificatoare si sa fac profit voi deschide un topic la Vanzari.

Nici unul din aceste 2 cablaje nu are nici o problema. Fiecare are avantaje si dezavantaje. Dar nu stau acum sa comentez. Cine are "ochi" vede ca nu e nici o problema.

Te alinti degeaba Dudikoff, eu nu imi aduc aminte ca eu sa fi interactionat vreodata cu tine, mai ales sa ne mai fi si certat, pur si simplu nu ne cunoastem... Imi aduc aminte doar ca eu te-am ajutat de nenumarate ori cu sfaturi si tu n-ai scos nici macar o soapta cand am facut eu AudiophileStarter. Eu n-am nimic cu cablajul tau , m-a interesat cablajul lui Maxente pentru ca se apropie mult ca idee de cum l-as fi facut eu. Deci imi place cablajul lui. E interzisa cumva treaba asta ? Mai departe de ce m-ar interesa pe mine ca tu ii "rotunjesti colturile la cablaj"  lui Maxente :)

In rest vorbesti niste vorbe aruncate aiurea fara niciun fel de sustinere in realitate. Lumea s-a cam lamurit de ce cablejele unora sunt la pretul corect si de ce ale altora sunt "ieftine si bune". :). A incercat sa-ti spuna asta foarte elegant si Mircea Crisan dar te-a iritat sa auzi adevaruri despre realitate.  Ca de obicei cum ai facut mereu, minti non-stop. Partea cu "invidiosule" este o reclama pe care incerci sa ti-o faci singur dar nu merge... N-ai cum sa fii invidios pe ceva care nu-ti place :)

Iti doresc sa ai si tu succes si incearca sa te tii de promisiuni, macar aceea de a ignora ceea ce scriu eu, mai ales cand eu nu vorbesc despre ceea ce vinzi tu, la ce pret sau despre "invidie".

Editat de RaimondAudio
Link spre comentariu

O sa caut niste oferte sa vad pe unde fac cablajul

Imi opresc eu cateva perechi si restu le dau la doritorii care vor sa mai butoneze in ale electronicii

Ca pret nu cred ca o sa sara de 10 lei pe bucata fara transport, doar cablajul fara componente

Lista cu toate componentele cred ca va fi ca la cablajul lui @dudikoff undeva la 70 si ceva, dar aici, probabil, fiecare poate isi procura componentele din sursele proprii, mai vedem 

In orice caz desenul trebuie bine revizuit si apoi il trimit la fabrica

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări