Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator simetric simplu(darlington).

Postări Recomandate

Salut,

Avand ceva timp la dispozitie m-am gandit ca modulele mele sa primeasca si o carcasa.

Asa ca am hotarat sa folosesc si vu-metrele existente deja pe carcasa construind montajul de aici : http://www.sonelec-musique.com/electronique_realisations_vumetre_001.html

Vu-metrele o sa-mi indice nivelul semnalului de intrare.

Ca sursa de alimentare pentru comanda vu-metrelor, am folosit una obisnuita cu 7809/ 7909 si transformator separat.

Intrebare:

Influenteaza cu ceva daca intrarile de la vu-metre vor fi legate in paralel cu intrarile de la amplificatoare?

Pentru ca am vazut ca masa semnalului de intrare este conectata la masa de alimentare printr-o rezistenta de 15 Ohmi.

Multumesc.

Link spre comentariu

Nu stiu despre ce rezistenta de 15R vorbesti. Legarea unor vu-metre in paralel cu intrarea sau iesirea unui amplificator nu creeaza probleme (cu schema propusa).Ceea ce vreau sa zic e ca trebuie sa coordonezi amplificarea operationalului din schema franceza cu indicatoarele tale deja existente.LE: aha, e rezistenta de 15R de la intrarea lui ZAL. Ai putea crea o mica bucla de masa.

Editat de thunderer
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări