Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator simetric simplu(darlington).

Postări Recomandate

Am reusit si eu sa asamblez doua module:

Au mers din prima, functioneaza ireprosabil.

Am folosit:

Finali: NJW3281/NJW1302

Prefinali: C4793/A1837

Vas: A1381/C3503

Super Dioda: MJE340

In locul BC850/860 am pus 2SA1312/2SC3324.

Multumesc tuturor care au contribuit la acest proiect.

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu

@maxente, nu sunt de la tine, le-am luat de la Mouser impreuna cu finalii. Cu placile eu luasem numai componentele smd.Mai am si ceva BF871/872 noi si cateva recuperate, ma gandesc sa le incerc la urmatoarele doua placi. Am facut pozele cerute de @DjLeco, le pun maine, acum scriu de pe tableta...

Link spre comentariu

Sunt sectiuni din conectorii USB ce merg de la panoul frontal la placa de baza de la calculator. Interesanta ideea :)

Exact cum zice @marian. In prima faza am incercat sa pun din astea: http://www.tme.eu/ro/details/3-641126-2/conectori-semnal-pas-254mm/te-connectivity/

dar am observat ca astea simple incap mai bine, oricum am cateva fire cu mufa din astea recuperate de la calculatoarele dezmembrate, unele cu leduri, altele cu intrerupartoare...

Pozele promise cu tranzistori:

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu

Da, si eu m-am gandit la acest aspect, dar aici firele neecranate sunt destul de scurte, in jur de 10cm, eu cel putin nu am auzit nici un zgomot in difuzoare.

Va mai spun una: sunt acele cabluri, in marea majoritate ecranate care se foloseau la cd-rom-uri pentru a conecta semnalul de sunet analogic la placa de sunet.

Acestea sunt ecranate, contin trei fire , cred ca se pot folosi si acestea.

Deasemenea, cablurile de semnal de la monitoarele vechi (crt) desfacute - cele de firma contin cabluri de foarte buna calitate, din care trei sun ecranate...ca o idee.

La poza de sus se poate observa ca si cablurile de alimentare sunt recuperate de la conectori de pe surse pc, pe care am pus mufe de la AMP-Connect.

Scuze daca am fost off-topic...

Link spre comentariu

Exact cum zice @marian. In prima faza am incercat sa pun din astea: http://www.tme.eu/ro/details/3-641126-2/conectori-semnal-pas-254mm/te-connectivity/

dar am observat ca astea simple incap mai bine, oricum am cateva fire cu mufa din astea recuperate de la calculatoarele dezmembrate, unele cu leduri, altele cu intrerupartoare...

Pozele promise cu tranzistori:

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Da, sint originali toti, mercic.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări