hixpp02 Postat Aprilie 19, 2016 Partajează Postat Aprilie 19, 2016 Am reusit si eu sa asamblez doua module: Au mers din prima, functioneaza ireprosabil. Am folosit: Finali: NJW3281/NJW1302 Prefinali: C4793/A1837 Vas: A1381/C3503 Super Dioda: MJE340 In locul BC850/860 am pus 2SA1312/2SC3324. Multumesc tuturor care au contribuit la acest proiect. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 19, 2016 Partajează Postat Aprilie 19, 2016 Vas: A1381/C3503 O poza cu ei se poate? Link spre comentariu
hixpp02 Postat Aprilie 19, 2016 Partajează Postat Aprilie 19, 2016 Da se poate, spre seara cand ajung acasa de la servici. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 19, 2016 Partajează Postat Aprilie 19, 2016 Ok, mercic. Link spre comentariu
maxente Postat Aprilie 19, 2016 Partajează Postat Aprilie 19, 2016 (editat) @hixpp02, tranzistorii aia din vas sunt cei de la mine, ca nu mai stiu exact ce ti-am dat ? Editat Aprilie 19, 2016 de maxente Link spre comentariu
hixpp02 Postat Aprilie 19, 2016 Partajează Postat Aprilie 19, 2016 @maxente, nu sunt de la tine, le-am luat de la Mouser impreuna cu finalii. Cu placile eu luasem numai componentele smd.Mai am si ceva BF871/872 noi si cateva recuperate, ma gandesc sa le incerc la urmatoarele doua placi. Am facut pozele cerute de @DjLeco, le pun maine, acum scriu de pe tableta... Link spre comentariu
turcu_dan Postat Aprilie 20, 2016 Partajează Postat Aprilie 20, 2016 De unde ati cumparat mufa pentru semnal mic? (semnalul audio de intrare) Este achizitionata cu fir cu tot sau ati prins firul in ea? Cum se face de fapt prinderea? Link spre comentariu
Marian Postat Aprilie 20, 2016 Partajează Postat Aprilie 20, 2016 Sunt sectiuni din conectorii USB ce merg de la panoul frontal la placa de baza de la calculator. Interesanta ideea Link spre comentariu
hixpp02 Postat Aprilie 20, 2016 Partajează Postat Aprilie 20, 2016 Sunt sectiuni din conectorii USB ce merg de la panoul frontal la placa de baza de la calculator. Interesanta ideea Exact cum zice @marian. In prima faza am incercat sa pun din astea: http://www.tme.eu/ro/details/3-641126-2/conectori-semnal-pas-254mm/te-connectivity/ dar am observat ca astea simple incap mai bine, oricum am cateva fire cu mufa din astea recuperate de la calculatoarele dezmembrate, unele cu leduri, altele cu intrerupartoare... Pozele promise cu tranzistori: Link spre comentariu
Marian Postat Aprilie 20, 2016 Partajează Postat Aprilie 20, 2016 Mi se pare chiar ingenioasa ideea si totodata recunosc ca nu mi-a dat prin cap sa folosesc asa ceva... O singura problema as avea cu faptul ca firul cald nu-i ecranat insa la un amplificator simplu ca asta nu cred ca e o problema. Link spre comentariu
hixpp02 Postat Aprilie 20, 2016 Partajează Postat Aprilie 20, 2016 Da, si eu m-am gandit la acest aspect, dar aici firele neecranate sunt destul de scurte, in jur de 10cm, eu cel putin nu am auzit nici un zgomot in difuzoare. Va mai spun una: sunt acele cabluri, in marea majoritate ecranate care se foloseau la cd-rom-uri pentru a conecta semnalul de sunet analogic la placa de sunet. Acestea sunt ecranate, contin trei fire , cred ca se pot folosi si acestea. Deasemenea, cablurile de semnal de la monitoarele vechi (crt) desfacute - cele de firma contin cabluri de foarte buna calitate, din care trei sun ecranate...ca o idee. La poza de sus se poate observa ca si cablurile de alimentare sunt recuperate de la conectori de pe surse pc, pe care am pus mufe de la AMP-Connect. Scuze daca am fost off-topic... Link spre comentariu
Mircea Postat Aprilie 20, 2016 Partajează Postat Aprilie 20, 2016 Cabluri cu conectoare Dupont se gasesc la pret mic pe eBay. Nici nu merita sa le fabrici tu. In plus, le poti torsada/rasuci ca sa mai atenuezi din efectele lipsei ecranului. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 20, 2016 Partajează Postat Aprilie 20, 2016 Exact cum zice @marian. In prima faza am incercat sa pun din astea: http://www.tme.eu/ro/details/3-641126-2/conectori-semnal-pas-254mm/te-connectivity/ dar am observat ca astea simple incap mai bine, oricum am cateva fire cu mufa din astea recuperate de la calculatoarele dezmembrate, unele cu leduri, altele cu intrerupartoare... Pozele promise cu tranzistori: Da, sint originali toti, mercic. Link spre comentariu
hixpp02 Postat Aprilie 20, 2016 Partajează Postat Aprilie 20, 2016 Multumesc si eu, ce am luat pana acum de la Mouser au fost intotdeauna ok. Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 20, 2016 Partajează Postat Aprilie 20, 2016 Un amplif bun nu trebuie să fie exagerat de complicat. Felicitări celor care l-au realizat, au demonstrat asta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum