Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator simetric simplu(darlington).

Letcon

Postări Recomandate

Am inceput sa fac o noua lista pentru urmatoarele cablaje

I-am pus pe viobioStefan Nicolae si hixpp02 

Daca am uitat pe cineva sa imi spuneti

Cine mai doreste cablaje sa imi spuna aici sau pe privat

Preturile cablajelor a seturilor de smd-uri si restul de componente (fara prefinali si finali) vi lespun pe privat sa nu transformam sectiunea in bazar

Link spre comentariu

Pînă acum se dovedeşte că dacă ai bunăvoinţă se rezolvă cu succes astfel de proiecte şi beneficiază şi alţii de experienţă. Bravo celor muncitori, căci ei vor duce mai departe secţiunea! 2016 începe frumos.

Link spre comentariu

salut, la multi ani 2016.

eu vreau sa stiu este un cablaj cu piese "normale" nu toti dispunem de smd`uri :d ma refer la un cablaj ce se poate executa acasa si care sa nu fie dublu placat...

Editat de niceguy12
Link spre comentariu

Mie chiar imi place cum este proiectat, unde trebuiesc componente de puteri mai mari sunt tht, restul smd. A iesit destul de mic, dar nu prea inghesuit, bravo tuturor care au contribuit la acest proiect.

Link spre comentariu

salut, la multi ani 2016.

eu vreau sa stiu este un cablaj cu piese "normale" nu toti dispunem de smd`uri :d ma refer la un cablaj ce se poate executa acasa si care sa nu fie dublu placat...

Era ceva cablaj modest facut de mine in primele pagini ale topicului,simplu strat,fara smd...etc :)

Link spre comentariu

Ptr a împăca pe toată lumea, ar trebui un cablaj ''universal'' pe care să se poată lipi ce doreşte fiecare. Rez mici normale se pot pune ''în picioare'' şi pe un cablaj ptr smd-uri, la fel şi unii cond de gabarite mai mici. Doar trz au mai multe orientări în funcţie de tipul ales şi complică puţin cablajul, dar cei normali se pot lipi cu picioarele încrucişate dacă e nevoie.

Link spre comentariu

M-am gandit si la asta si mai pe seara o sa incerc sa desenez de proba un cablaj cu toate resistentele normale in picioare si tranzistorii bc cu terminale sa vedem cat de mare iese

Link spre comentariu

Ar trebui să ocupe acelaşi spaţiu, chiar ar putea rămîne la fel cablajul, doar că pe ''insule'' vor fi şi găuri ptr picioarele pieselor normale. Există cablaje de firmă care se pot popula cu ambele seturi de piese. Trebuie verificate doar poziţiile trz din montaj.

Link spre comentariu

Din cate vad eu cred ca intra pe placuta tot ce e nevoie. As putea face o jmecherie, sa pun rezistenta de 10R/3w peste condu de 100n, mai salvez ceva spatiu acolo, dar asta numai in cazul in care poate nu am loc

Mai imi storc in seara asta creierii, il fac eu cumva

Am observat ca atunci cand iti pui ambitia sa faci ceva, neaparat iese  :rade:

post-195032-0-79334000-1451919821_thumb.png

Editat de maxente
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări