Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator simetric simplu(darlington).

Postări Recomandate

Eo nu inteleg. Schema lui Zal nu este veche ? N-a facut el si amplificatorul asta acum multi ani ? Parca chiar a zis mai sus ca schema e f veche inventata de alti. De ce abia acum Viobio il baga in afacere ? Pai Dudikoff a zis ca e o schema pentru toti. Acum o sa fie pe bani ?

Ce sa fie pe bani ? In ultimul meu atasament e proiectul complet, cu schema cu cablaj cu tot. Gratis ! Poate sa o faca oricine. Deci ce sa fie pe bani ?

Link spre comentariu

Nu e nimic pe bani decat placile si componentele ca astea trebuie cumparate, pe mokageala nu ti le da nimeni

La mine, primul set de placute s-au terminat, nu credeam ca mai sunt entuziasti in ale electronicii, credeam ca toata lumea cumpara de-a gata si totusi uite ca mai exista oameni care vor sa isi faca singuri cate ceva !

Mai fac o mica comanda de placute ca mai sunt cativa care m-au intrebat daca mai am

Numai bine va doresc si la multi ani !

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Nu e nimic pe bani decat placile si componentele ca astea trebuie cumparate, pe mokageala nu ti le da nimeniLa mine, primul set de placute s-au terminat, nu credeam ca mai sunt entuziasti in ale electronicii, credeam ca toata lumea cumpara de-a gata si totusi uite ca mai exista oameni care vor sa isi faca singuri cate ceva !Mai fac o mica comanda de placute ca mai sunt cativa care m-au intrebat daca mai am Numai bine va doresc si la multi ani !

Daca mai faci cablaje imprimate,ma treci pe lista cu patru bucati,le trimiti cu ramburs,prin curier ,plata la destinatie.Te rog sa-mi trimiti pe mail,schema,cablajele,amplasare [email protected]
Link spre comentariu

Sigur ca da, cand ajung acasa va pun arhiva pe mail cu tot ce e necesar

Cine vrea sa scoata schema, nu are decit!

Pentru asta trebuie intii sa cumpere modulul.

Pai leco, nu e tot aia ?

Ca pui tu schema sau o pune ala care ti-a cumparat modulul aici pe forum dupa ce o copiaza, nu e tot aia, sau ti-e frica ca daca vede schema din prima, nu mai cumpara modulul ?   :rade:

Editat de maxente
Link spre comentariu

Eu in locul tau, taceam...

Crezi ca daca iti dau schema fara valori si fara tranzistori, reusesti macar 50% din ce poate Leco V2 mini, in ceea ce priveste performantele?!?

Macar o pioti pune in functionare asa cum trebuie?

Leco V1 a fost una, Leco V2 este alta, Leco V3 este total alta iar Leco V2 Mini, este un derivat din toate, simplificat cu mici adaugiri.

Tii minte la leco V1 ca cineva s-au laudat pe forum "asta e schema lui Leco" si cui a mers, sau mai bine zis citi s-au plins ca nu functioneaza?

Un an nou mai bun!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări