Vizitator Postat Decembrie 31, 2015 Partajează Postat Decembrie 31, 2015 Am vazut ca sint acum mai multe scheme la fel.Nu stiu pe care sa o fac.A lui djLeco e la fel dar mai puternica ? Care a mea? Link spre comentariu
UNIX Postat Decembrie 31, 2015 Partajează Postat Decembrie 31, 2015 Asta noua cind o sa o scoti. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 31, 2015 Partajează Postat Decembrie 31, 2015 Cine vrea sa scoata schema, nu are decit! Pentru asta trebuie intii sa cumpere modulul. Link spre comentariu
Vizitator grepfruit Postat Decembrie 31, 2015 Partajează Postat Decembrie 31, 2015 E o variantă a schemei clasice cu dublu diferențial în intrare.Este varianta câștigătoare! Link spre comentariu
Blacksmith Postat Decembrie 31, 2015 Partajează Postat Decembrie 31, 2015 Eo nu inteleg. Schema lui Zal nu este veche ? N-a facut el si amplificatorul asta acum multi ani ? Parca chiar a zis mai sus ca schema e f veche inventata de alti. De ce abia acum Viobio il baga in afacere ? Pai Dudikoff a zis ca e o schema pentru toti. Acum o sa fie pe bani ? Ce sa fie pe bani ? In ultimul meu atasament e proiectul complet, cu schema cu cablaj cu tot. Gratis ! Poate sa o faca oricine. Deci ce sa fie pe bani ? Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 31, 2015 Partajează Postat Decembrie 31, 2015 Iese o aiureală şi nu are nimeni chef să citească un volum întreg. Încep să suspectez sabotaje. Dacă condensăm posturile utile, din 27 de pagini mai rămîn... Link spre comentariu
maxente Postat Decembrie 31, 2015 Partajează Postat Decembrie 31, 2015 Nu e nimic pe bani decat placile si componentele ca astea trebuie cumparate, pe mokageala nu ti le da nimeni La mine, primul set de placute s-au terminat, nu credeam ca mai sunt entuziasti in ale electronicii, credeam ca toata lumea cumpara de-a gata si totusi uite ca mai exista oameni care vor sa isi faca singuri cate ceva ! Mai fac o mica comanda de placute ca mai sunt cativa care m-au intrebat daca mai am Numai bine va doresc si la multi ani ! Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Decembrie 31, 2015 Partajează Postat Decembrie 31, 2015 Nu e nimic pe bani decat placile si componentele ca astea trebuie cumparate, pe mokageala nu ti le da nimeniLa mine, primul set de placute s-au terminat, nu credeam ca mai sunt entuziasti in ale electronicii, credeam ca toata lumea cumpara de-a gata si totusi uite ca mai exista oameni care vor sa isi faca singuri cate ceva !Mai fac o mica comanda de placute ca mai sunt cativa care m-au intrebat daca mai am Numai bine va doresc si la multi ani !Daca mai faci cablaje imprimate,ma treci pe lista cu patru bucati,le trimiti cu ramburs,prin curier ,plata la destinatie.Te rog sa-mi trimiti pe mail,schema,cablajele,amplasare [email protected] Link spre comentariu
maxente Postat Decembrie 31, 2015 Partajează Postat Decembrie 31, 2015 (editat) Sigur ca da, cand ajung acasa va pun arhiva pe mail cu tot ce e necesar Cine vrea sa scoata schema, nu are decit! Pentru asta trebuie intii sa cumpere modulul. Pai leco, nu e tot aia ? Ca pui tu schema sau o pune ala care ti-a cumparat modulul aici pe forum dupa ce o copiaza, nu e tot aia, sau ti-e frica ca daca vede schema din prima, nu mai cumpara modulul ? Editat Decembrie 31, 2015 de maxente Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 31, 2015 Partajează Postat Decembrie 31, 2015 Eu in locul tau, taceam... Crezi ca daca iti dau schema fara valori si fara tranzistori, reusesti macar 50% din ce poate Leco V2 mini, in ceea ce priveste performantele?!? Macar o pioti pune in functionare asa cum trebuie? Leco V1 a fost una, Leco V2 este alta, Leco V3 este total alta iar Leco V2 Mini, este un derivat din toate, simplificat cu mici adaugiri. Tii minte la leco V1 ca cineva s-au laudat pe forum "asta e schema lui Leco" si cui a mers, sau mai bine zis citi s-au plins ca nu functioneaza? Un an nou mai bun! Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Decembrie 31, 2015 Partajează Postat Decembrie 31, 2015 (editat) Tranzistori finali de unde-i achizitionati? Ca eu sincer am gasit la niste PRETURII de ma luat Tensiunea.(vorbesc prin Romania ) Editat Decembrie 31, 2015 de pop_ady44 Link spre comentariu
maxente Postat Decembrie 31, 2015 Partajează Postat Decembrie 31, 2015 Eu am tot luat de la TME, au preturi bune si produsele la fel de bune Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 31, 2015 Partajează Postat Decembrie 31, 2015 Eu numai de la Farnell, Mouser sau Digikey. Mai scump in general dar 101% Genuine.Si nu este vorba de snobism sau altceva, prefer calitatea si neaparat siguranta provenientei de origine. Link spre comentariu
Mircea Postat Decembrie 31, 2015 Partajează Postat Decembrie 31, 2015 ...neaparat siguranta provenientei de origine.M-am abtinut sa pun poze cu componenta "sigur" originala de la TME. De acord 100% cu ceea ce spui. Link spre comentariu
maxente Postat Decembrie 31, 2015 Partajează Postat Decembrie 31, 2015 Pai pune sa vedem cum e treaba ca sa stim sa ne ferim alta data Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum