Blacksmith Postat Noiembrie 24, 2015 Partajează Postat Noiembrie 24, 2015 (editat) Da , prima noastră intalnire a fost la IEI Baicului , acum 20 de ani ...Foloseam 1000 de perechi / luna , MJ 15024 + MJ15025 .Prefinali , filtraje , trafo rețea , punți redresoare , ventilatoare PAPST , ETRI , Panaflow , relee Potter&Brumfield , Omron etc , toate de calitate .Anumite componente erau ramase moștenire din secțiile de producție militară ...Au existat si rateuri , dar nu au fost semnificative .Majoritatea nu visau amplificatoare mai mari de 200 W / 4 ohmi pe canal , și încă acele recorduri de producție sunt neînvinse . Nu cred ca intereseaza pe nimeni de pe topicul asta unde te-ai cunoscut tu cu Leco. Vreti sa depanati amintiri, faceti-o pe privat. Nu poluati topicuri aiurea ! Pana acum o luna iti faceai clone ca sa-l injuri pe Leco si acum il pupi in fund. Editat Noiembrie 24, 2015 de Dudikoff 1 Link spre comentariu
Bad Luck Postat Noiembrie 24, 2015 Partajează Postat Noiembrie 24, 2015 Nu stiu ce tot va incurcati cu filosofiile dudiofile... El oricum face ce stie si ce vrea, nu poate sa distinga daca il ajutati sau il bagati in ceata... Se invarte mereu in jurul cozii... Nimic mai mult. Link spre comentariu
hpavictor Postat Noiembrie 24, 2015 Partajează Postat Noiembrie 24, 2015 Esti in eroare , eu nu am clone , sunt unic .De fapt , eu te bănuiesc pe tine pentru acele clone ... E doar o părere , nu o certitudine .Scuze pentru offtopic , am dezvoltat discuția cu Leco , deoarece a adus vorba de amănunte mai deosebite despre amplificatoarele făcute de mine .Rog un moderator să șteargă intervențiile mele , nu merita să continuăm .Redescoperiți și voi apa caldă , dar pe banii și timpul vostru . 1 Link spre comentariu
Blacksmith Postat Noiembrie 24, 2015 Partajează Postat Noiembrie 24, 2015 Bad Luck asta e unul pe care l-am banat pe mess, si nu o data ci de 2 ori ! Iar acum a intrat aici sa zica si el 2 vorbe impotriva mea ca sa se razbune. Dushmani ai lui Dudikoff, uniti-va ! Link spre comentariu
Bad Luck Postat Noiembrie 24, 2015 Partajează Postat Noiembrie 24, 2015 Iti dai seama! ce realizare! Oricum, iti multumesc pentru ca m-ai scutit de chinul de a asculta idioteniile unui om cu probleme mentale grave. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Noiembrie 24, 2015 Partajează Postat Noiembrie 24, 2015 Asa, zi ! Descarca-te ! Imi cer scuze pentru offtopicul generat de toti idiotii pe care i-am banat pe mess. Link spre comentariu
sk24bpo Postat Noiembrie 25, 2015 Partajează Postat Noiembrie 25, 2015 Care problema, cea imaginara ? Intreaba-l pe Zal, inainte amplifurile mergeau oricum, chiar si cu un simplu cond pe alimentare....Sint prea batran sa mai cred ca la sectiunea Amplificatoare Audio poate exista prietenie. Ma refer intre cei cu amplifuri la vanzare. Bineanteles ca merge si cu un cond, era vorba doar de rafinarea un pic a schemei. Una e sa mergi pe un drum pietruit si alta pe asfalt. In privinta prieteniei eu cred ca vezi lucrurile un pic exagerat. Cel putin din partea mea care nu mai vand module. Link spre comentariu
hpavictor Postat Noiembrie 25, 2015 Partajează Postat Noiembrie 25, 2015 Mi-e imi placea de Dudica cand avea clona @cipa maria , celelate doua clone le-am uitat... Apropo , era frumoasa Maria ? Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 25, 2015 Partajează Postat Noiembrie 25, 2015 E foarte simplu: se face o cerere către stăpînul secţiei să cureţe gargara, cu indicaţii exacte. Aşa subiectul devine coerent şi va avea forma literară dorită de autor sau colectivul de autori. .............. Începe să semene şi aici cu un azil, unde se deapănă amintiri din copilărie pe orice subiect deschis. 1 Link spre comentariu
hpavictor Postat Noiembrie 25, 2015 Partajează Postat Noiembrie 25, 2015 Nu mai pomeni de azil , se supara autorul , are o anumita adresa ... specifica . In cazul altora , " gura pacatosului adevar graieste " , deoarece tot patitu-i priceput ! Sper sa fiu in eroare ... daca nu , sper ca stiti de gluma ! Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 25, 2015 Partajează Postat Noiembrie 25, 2015 Cel mai îndreptăţit să facă cerere de curăţenie e colegul Letcon, el e autorul subiectului şi poate cere în privat părerea celorlalţi care au contribuit efectiv la variantele de realizare. Nimeni nu citeşte zeci de pagini de contre şi gargară ca să descopere două trei posturi utile, se lipseşte. Link spre comentariu
hpavictor Postat Noiembrie 25, 2015 Partajează Postat Noiembrie 25, 2015 Nu e greu : apasa butonul " logout " si gata , scapa de citit , in special daca userii respectivi au dureri de cap daca vad litere ... daca nu , atunci cu siguranta va citi pe nerasuflate toate posturile acestui subiect , majoritatea sunt importante pentru unii . Link spre comentariu
Letcon Postat Noiembrie 25, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2015 Zal,nu am vrut sa fac pe justitiarul pe aici,chiar daca eu am deschis topicul...Au mai fost ceva discutii in primele pagini cu userul claudiu_x...nu stiu cum,tot din pricina devierii subiectului cu alte scheme si balarii. Daca asta-i nivelul,n-avem ce face.Cine pricepe de vorba buna si cine are ceva in cap in asa fel incat sa stie cum sa se comporte si ce sa scrie pe topicul x,bine,cine nu,nu are decat sa faca offtopic sau sa scrie abureli fara sa priceapa ce cauta pe un forum la sectiunea x. Sunt cativa moderatori pe aici care pot face ordine,ii las pe ei sa considere ce se poate sterge si ce nu Spor la treburi. Link spre comentariu
hpavictor Postat Noiembrie 25, 2015 Partajează Postat Noiembrie 25, 2015 ...Daca asta-i nivelul,n-avem ce face... Spor la treburi. Mult succes ! Link spre comentariu
ratza Postat Noiembrie 30, 2015 Partajează Postat Noiembrie 30, 2015 Discuţiile legate de superdiodă aici: http://www.elforum.info/topic/110132-despre-superdiod%C4%83/page-3 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum