bogdan_eduard_daniel Postat Ianuarie 2, 2017 Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Am reusit si eu sa asamblez doua module: Au mers din prima, functioneaza ireprosabil. Am folosit: Finali: NJW3281/NJW1302 Prefinali: C4793/A1837 Vas: A1381/C3503 Super Dioda: MJE340 In locul BC850/860 am pus 2SA1312/2SC3324. Multumesc tuturor care au contribuit la acest proiect. Te rog imi dai si mie schema de la module eventual si cablajul daca vrei Link spre comentariu
Blacksmith Postat Ianuarie 2, 2017 Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Ai aici schema dar cablajul este varianta mea (mai mare un pic dar include si bobina pe iesire). La cel al lui Maxente nu detin drepurile de autor si deci nu pot sa-l pun. ZAL100V2A.rar Link spre comentariu
Mircea Postat Ianuarie 2, 2017 Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 (editat) @Bogdan, jumatate din radiatorul ala iti este mai mult decat necesar pentru ambele amplifuri. Spor la treaba!LE: Editata greseala. Editat Ianuarie 2, 2017 de thunderer Link spre comentariu
maxente Postat Ianuarie 2, 2017 Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Uite aici totul necesar la varianta ceruta de tine mai sus Amplificator 100 SMD schema si materiale necesare.rar Link spre comentariu
bogdan_eduard_daniel Postat Ianuarie 2, 2017 Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Va multumesc.Ma apuc de treaba.Inca o intrebare.Puterea pentru ce impedanta este? Link spre comentariu
Blacksmith Postat Ianuarie 2, 2017 Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 100W pe 4 ohmi / 50W pe 8 ohmi Link spre comentariu
bogdan_eduard_daniel Postat Ianuarie 2, 2017 Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Am vazut in schema. Scuze.100w 4rAr merge si in punte?Eu as avea nevoie de 100W la 8R. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Ianuarie 2, 2017 Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Pentru 100W pe 8R poti sa faci ZAL200V3. Vezi la linkul din semnatura mea. Link spre comentariu
milo01miau Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 Salut, Avand ceva timp la dispozitie m-am gandit ca modulele mele sa primeasca si o carcasa. Asa ca am hotarat sa folosesc si vu-metrele existente deja pe carcasa construind montajul de aici : http://www.sonelec-musique.com/electronique_realisations_vumetre_001.html Vu-metrele o sa-mi indice nivelul semnalului de intrare. Ca sursa de alimentare pentru comanda vu-metrelor, am folosit una obisnuita cu 7809/ 7909 si transformator separat. Intrebare: Influenteaza cu ceva daca intrarile de la vu-metre vor fi legate in paralel cu intrarile de la amplificatoare? Pentru ca am vazut ca masa semnalului de intrare este conectata la masa de alimentare printr-o rezistenta de 15 Ohmi. Multumesc. Link spre comentariu
sesebe Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 Iti trebuie un amplificator logaritmic pt Vu-metre, nu liniar. Link spre comentariu
Mircea Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 (editat) Nu stiu despre ce rezistenta de 15R vorbesti. Legarea unor vu-metre in paralel cu intrarea sau iesirea unui amplificator nu creeaza probleme (cu schema propusa).Ceea ce vreau sa zic e ca trebuie sa coordonezi amplificarea operationalului din schema franceza cu indicatoarele tale deja existente.LE: aha, e rezistenta de 15R de la intrarea lui ZAL. Ai putea crea o mica bucla de masa. Editat Ianuarie 3, 2017 de thunderer Link spre comentariu
milo01miau Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 Multumesc pentru raspuns. Link spre comentariu
milo01miau Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 (editat) Salutare, Am finalizat si carcasa!!! Carcasa a fost ''salvata'' de la cineva dintr-un garaj... Ceva poze: View My Video O seara buna tuturor!!! Editat Ianuarie 3, 2017 de milo01miau Link spre comentariu
Blacksmith Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 Bravo ! Imi plac vu-metrele alea. Traful ala nu e cam mare ? De cati wati e ? Link spre comentariu
Mircea Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 Era mai bine cu radiatoarele rotite la 90 de grade. Par a fi patrate, deci se putea. Oricum, sunt solide. Probabil ca nu o sa fie probleme. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum