stone100 Postat Noiembrie 2, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2015 va mutumesc am citit de ceva timp aa si nu stiu cum d enu merge , am sa mai cumpar un pic poate cine stie , acum pic16f1827 pot sa il folosesc in aceasi schema nu , adica sa mai iau un 16f88 si un 16f1827 Link spre comentariu
bercioiu Postat Noiembrie 2, 2015 Partajează Postat Noiembrie 2, 2015 Cuvantul de configurare este continut de hex. Dupa calculele mele (corecte sper), la setarile ceruta imi rezulta 0x3F5C, asa ca, probabil ai o clona de 16F88, sau un 16F88 nefunctional. Link spre comentariu
stone100 Postat Noiembrie 2, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2015 acum ma duc sa iau un uC nou si bun sa sper Link spre comentariu
bercioiu Postat Noiembrie 2, 2015 Partajează Postat Noiembrie 2, 2015 (editat) Pana la urma tot 0x3FDC este cuvantul de configurare corect... Diferenta intre 0x3FDC si 0x3F5C este LVP (on sau off) care nu este esential in functionarea programului. L.E. Trebuie acordata atentie si celui de al doilea cuvant de configurare, care trebuie sa fie 0x3FFC Editat Noiembrie 2, 2015 de bercioiu Link spre comentariu
Liviu M Postat Noiembrie 2, 2015 Partajează Postat Noiembrie 2, 2015 care nu este esential in functionarea programului. Dar trebuie sa ai grija de pinul PGM, sa stea unde trebuie... Link spre comentariu
stone100 Postat Noiembrie 2, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2015 cu pic nou , ar trebui sa mearga una sus si una jos , dar nu stiu ce naiba are , picu tot din acelasi magazin l-am luat https://www.youtube.com/watch?v=lgAVEAiQafE Link spre comentariu
stone100 Postat Noiembrie 2, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2015 nu vrea nici cum Link spre comentariu
niceguy12 Postat Noiembrie 2, 2015 Partajează Postat Noiembrie 2, 2015 aceeasi problema o am si eu, am probat pe 3 picuri sa scriu hex`ul original cat si cele date de la useri dar nici o sansa, la mine toate ledurile stau aprinse ... Link spre comentariu
stone100 Postat Noiembrie 3, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 cine poate sa mA ajute si sa imi programeze picul ? an nevoie rapid de el Link spre comentariu
niceguy12 Postat Noiembrie 3, 2015 Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 eu am ajuns la concluzia ca e o problema cu picurile, am 10 picuri din toate nici unu nu merge programat. il programez zice ok, deconectez de la pc reconectez citesc si fac un backup la ce e pe el si nu e la fel ca ceea ce am scris deci e o problema....daca si tu ai aceeasi problema atunci inseamna ca sa schimbat ceva mai ales ca eu sunt in italia si picurile le`am cumparat de aici si tu esti in romania si picurile leai cumparat de acolo... Link spre comentariu
stone100 Postat Noiembrie 3, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 mama lor de comercianti , si preturi enorme si calitate mica, barem daca le dadea mai ieftin , are cineva timp sa imi programeze picul ? Link spre comentariu
adicontakt Postat Noiembrie 3, 2015 Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 daca il trimiti prin posta ti-l programez eu Link spre comentariu
niceguy12 Postat Noiembrie 3, 2015 Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 dupa parerea mea nu e prea rentabil trimiti prin posta sa til programeze, si apoi sa til retrimita. mai bine cumpara el unu il programeaza si til trimite... Link spre comentariu
adicontakt Postat Noiembrie 3, 2015 Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 si de unde pisici sa cumpar eu in tulcea microcontrolere? Link spre comentariu
stone100 Postat Noiembrie 3, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 picture hosting am verificat si e bine , oare e ceva pe hardware ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum